#tourismmalaysia

Kecil-kecil cili api! Untuk kesan yang cepat dan padu, dapatkan FG Walet Instant's Bird's Nest. Telah berjaya membantu wanita, wanita hamil, ibu-ibu menyusu, kanak-kanak, warga tua dan perokok tegar untuk menjalani hidup yang lebih sihat dan bertenaga setiap hari. Khasiat untuk anda seisi keluarga: Meningkatkan daya metabolisme, membaiki kulit serta melambatkan kesan penuaan, menguatkan paru-paru dan saluran pernafasan, melancarkan peredaran darah, meningkatkan selera makan dan mengoptimakan sistem pencernaan, mempercepatkan proses penyembuhan. Kebaikan untuk sekeluarga. Dpaatkan sekarang dengan harga istimewa. . Sebarang pertanyaan utk order? . Berminat utk join as a team, agent? . Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? . Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) . Full time atau part time? . @fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous . Contact 0195969156 0195969156 0195969156 . . #tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel #restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka #fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest


0💬Normal

Kecil-kecil cili api! Untuk kesan yang cepat dan padu, dapatkan FG Walet Instant's Bird's Nest. Telah berjaya membantu wanita, wanita hamil, ibu-ibu menyusu, kanak-kanak, warga tua dan perokok tegar untuk menjalani hidup yang lebih sihat dan bertenaga setiap hari. Khasiat untuk anda seisi keluarga: Meningkatkan daya metabolisme, membaiki kulit serta melambatkan kesan penuaan, menguatkan paru-paru dan saluran pernafasan, melancarkan peredaran darah, meningkatkan selera makan dan mengoptimakan sistem pencernaan, mempercepatkan proses penyembuhan. Kebaikan untuk sekeluarga. Dpaatkan sekarang dengan harga istimewa. . Sebarang pertanyaan utk order? . Berminat utk join as a team, agent? . Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? . Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) . Full time atau part time? . @fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous . Contact 0195969156 0195969156 0195969156 . . #tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel #restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka #fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest


0💬Normal

Kecil-kecil cili api! Untuk kesan yang cepat dan padu, dapatkan FG Walet Instant's Bird's Nest. Telah berjaya membantu wanita, wanita hamil, ibu-ibu menyusu, kanak-kanak, warga tua dan perokok tegar untuk menjalani hidup yang lebih sihat dan bertenaga setiap hari. Khasiat untuk anda seisi keluarga: Meningkatkan daya metabolisme, membaiki kulit serta melambatkan kesan penuaan, menguatkan paru-paru dan saluran pernafasan, melancarkan peredaran darah, meningkatkan selera makan dan mengoptimakan sistem pencernaan, mempercepatkan proses penyembuhan. Kebaikan untuk sekeluarga. Dpaatkan sekarang dengan harga istimewa. . Sebarang pertanyaan utk order? . Berminat utk join as a team, agent? . Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? . Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) . Full time atau part time? . @fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous . Contact 0195969156 0195969156 0195969156 . . #tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel #restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka #fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest


0💬Normal

A dedicated project for the Kuala Lumpur Heritage Trail Interpretive Panels was carried out by Kuala Lumpur City Hall between April 2018 and January 2019. The 10-month project involved research, content writing, panel design and a graphic production manual for historical sites located within Kuala Lumpur. This project has been branded as ‘KL Dulu’. A poster exhibition of proposed trails will be on display at Rumah Tangsi from 19 Oct to 25 Oct 2019. See you guys soon!!! #rumahtangsi #tangsi10 #jalantangsi #kualalumpur #kualalumpurheritage #kualalumepurheritagetrail #tourismmalaysia #tourismkl #urbanheritage #socialhub #placemaking


0💬Normal

Welcome @codybwalker @reachoutww to our beautiful tropical #island 🐠 Check out our local Langkawi Mai Mai Online Magazine for Stories and info on #Langkawi 🏝😎🐠 #IsleShowYou #Thingstodoinlangkawi #langkawimaimai #langkawimalaysia #driveforpaulmalaysia 🐠 Posted @withrepost@aloftlangkawipantaitengah A night to remember; it was an honor to host a Hollywood star @codybwalker, for a dinner at @aloftlangkawipantaitengah . Checkout Cody Walker on his tour in Malaysia for charity event drive to raise fund and awareness for @reachoutww, a foundation by late Paul Walker. Thank you for the visit, Cody Walker! See you again! #Drive4Paul #Aloftlangkawipantaitengah #AloftLangkawi #AloftHotels #Aloft #Malaysia #Langkawi #PantaiTengah #SouthEastAsia #Hotels #Resort #Staycation #Travel #Tourism #TourismMalaysia #VisitMalaysia2020 #MalaysiaTrulyAsia #Instamalaysia #Travelgram #Wanderlust #Islandlife


1💬Normal

Lagi 30 hari je lagi... Kalau korang setakat ada Time Machine mainan, korang tak akan dapat beli Official T-shirt KLVF 2013 macam @amehameha.preloved.jp ni pakai... Tak pe, yang dah lepas biarkan la, nak buat macam mana kan? Untuk tahun ni. Kalau tak nak menyesal, esok datang awal untuk dapatkan Official T-shirt KLVF 2017 ya... Kali ni masa event, kita ada 300 helai je... #JANGANMENYESAL Pre-order link form ada kat IG profile #pintumerah #klvf #klvf5 #backtobasics #klvintagefestival #klvf2017 #vintage #festival #kualalumpur #kilangpaku #klfestival #newyear2018 #vintagemalaysia #vintage #collector #bundle #art #oldies #pasarkarat #music #fashion #subculture #malaya #event #malaysia #tourismmalaysia #tourism #holiday #santai #vintagemarket


0💬Normal

🌈 Number contact person kami disimpan dulu ,barangkali lain waktu anda membutuhkannya hubungi Whatsapp 082133345351/087738864721 🌈 Almoreno Transport adalah jasa layanan tour & paket wisata jogja dengan prasarana berbagai jenis mobil mulai Toyota Hiace, Innova Rebond ,Avanza/Xenia, dan Elf short/long Avanza/xenia tarif 👉400rb/day Innova Rebond tarif👉 750rb/day Toyota Hiace tarif 👉1 jt/day Toyota Hiace tarif 👉1.1jt/full day Isuzu Elf short tarif 👉850rb/day isuzu elf NLR terbaru Long tarif 👉1.2jt/day all in - sampai puas Bisa diisi 14-19 orang (sekeluarga) Harga tersebut sudah termasuk sewa mobil+sopir+bbm all in murah bukan.....???👈 Selain Tour & Paket wisata kami juga melayani 👉acara pernikahan, wisuda ,wisata religi ,kantor dan drop luar kota. Untuk mengetahui lebih banyak tempat destinasi wisata jogja , anda bisa " IKUTI " halaman ini 🖕 www.tourwisatajogjakarta.com 👆👆👆👆👆👆👆👆 almorenotransport@gmail.com Jangan balas dikolom komentar Hub langsung saja ke: Whatsapp/telp 👉082133345351 Telp/sms👉 087738864721 #tourjogja #jogjatourdriver# #sewamobiljogja#sewamobildijogjakarta #tourwisatajogja #rentalhiacedijogja #rentalmobiljogja #rentalmobilyogyakarta #liburandijogja #paketwisatajogja#opentripjogja #tourismmalaysia #travelwisatajogja#pesonajogja #honeymoonjogja#explorejogja#visitjogjakarta#wonderfuljogja #holidayjogja #jogjatourism #pesonajogjakarta#malaysia#rentalhiacejogja#rentalelfjogja


0💬Normal

🕊destination wedding in Malaysia🕊 #toucheproduction #tourismmalaysia #visitmalaysia2020


0💬Normal

#Repost @4.169 • • • • • Quiet morning stroll before the world stirs. // Check out @4.169 and his amazing photos // Follow us: 👉@spacejets.official👈 // Location: Georgetown, Penang, Malaysia 🇲🇾 . . . . . . #tourismmalaysia #malaysiatrulyasia #southeastasia #travel #travelphotography #photography #travelgram #love #photooftheday #instatravel #instagood #wanderlust #travelblogger #adventure #trip #vacation #traveling #explore #holiday #travelling #instagram #beautiful #ig #like #naturephotography #sunset #bhfyp #topdestination #travelgram #backpackers


0💬Normal

Baru sampai. . Sambal Hitam Pahang Anak Dara dibawakan khas dari Jerantut Pahang. Sambal hitam/ sambal Pahang ni bnyak versi. Resipi ini original daripada orang jerantut ni. Terasa belimbing buluh dia. #pohpaleh #pohpalehsedakwehh #pohpalehweh . Nak cuba boleh datng beli di Kedai & Kafe @lesung.my . Macam2 sambal ada di sini. Jom lah. . #Lesungmy #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalpahang #jerantut #pahang #sorgasambal #sambal #sambalbilis #sambalhitamshahalam #jjcm #jjcmshahalam #sedap #vm2020 #tourismmalaysia #tourismselangor #betulbetulcitarasamalaysia


0💬Normal

🌈 Number contact person kami disimpan dulu ,barangkali lain waktu anda membutuhkannya hubungi Whatsapp 082133345351/087738864721 🌈 Almoreno Transport adalah jasa layanan tour & paket wisata jogja dengan prasarana berbagai jenis mobil mulai Toyota Hiace, Innova Rebond ,Avanza/Xenia, dan Elf short/long Avanza/xenia tarif 👉400rb/day Innova Rebond tarif👉 750rb/day Toyota Hiace tarif 👉1 jt/day Toyota Hiace tarif 👉1.1jt/full day Isuzu Elf short tarif 👉850rb/day isuzu elf NLR terbaru Long tarif 👉1.2jt/day all in - sampai puas Bisa diisi 14-19 orang (sekeluarga) Harga tersebut sudah termasuk sewa mobil+sopir+bbm all in murah bukan.....???👈 Selain Tour & Paket wisata kami juga melayani 👉acara pernikahan, wisuda ,wisata religi ,kantor dan drop luar kota. Untuk mengetahui lebih banyak tempat destinasi wisata jogja , anda bisa " IKUTI " halaman ini 🖕 www.tourwisatajogjakarta.com 👆👆👆👆👆👆👆👆 almorenotransport@gmail.com Jangan balas dikolom komentar Hub langsung saja ke: Whatsapp/telp 👉082133345351 Telp/sms👉 087738864721 #tourjogja #jogjatourdriver# #sewamobiljogja#sewamobildijogjakarta #tourwisatajogja #rentalhiacedijogja #rentalmobiljogja #rentalmobilyogyakarta #liburandijogja #paketwisatajogja#opentripjogja #tourismmalaysia #travelwisatajogja#pesonajogja #honeymoonjogja#explorejogja#visitjogjakarta#wonderfuljogja #holidayjogja #jogjatourism #pesonajogjakarta#malaysia#rentalhiacejogja#rentalelfjogja


0💬Normal

Known as the 'Pearl of the Orient', the Malaysian island of ­Penang is best known for its ­enchanting capital, George Town, which has just celebrated 10 years as a UNESCO World Heritage Site. With its opulent Chinese mansions and grand colonial buildings, beautifully preserved architecture, restaurants and art galleries, the town has become one of South East Asia’s most vibrant destinations. Annual highlights include the George Town Festival, regular street food carnivals, colourful dragon boat races and a literary festival. https://www.pettitts.co.uk/destinations/malaysia-holidays #travel #wanderlust #travelphotography #photography #photooftheday #picoftheday #photo #traveller #travelguide #traveltheworld #malaysia #penang #penangisland #penangfood #penangfoodie #penangview #penangmalaysia #explorepenang #visitpenang #georgetown #georgetowncity #georgetownpenang #malaysiafood #malaysiatrulyasia #tourismmalaysia


0💬Normal

🌈 Number contact person kami disimpan dulu ,barangkali lain waktu anda membutuhkannya hubungi Whatsapp 082133345351/087738864721 🌈 Almoreno Transport adalah jasa layanan tour & paket wisata jogja dengan prasarana berbagai jenis mobil mulai Toyota Hiace, Innova Rebond ,Avanza/Xenia, dan Elf short/long Avanza/xenia tarif 👉400rb/day Innova Rebond tarif👉 750rb/day Toyota Hiace tarif 👉1 jt/day Toyota Hiace tarif 👉1.1jt/full day Isuzu Elf short tarif 👉850rb/day isuzu elf NLR terbaru Long tarif 👉1.2jt/day all in - sampai puas Bisa diisi 14-19 orang (sekeluarga) Harga tersebut sudah termasuk sewa mobil+sopir+bbm all in murah bukan.....???👈 Selain Tour & Paket wisata kami juga melayani 👉acara pernikahan, wisuda ,wisata religi ,kantor dan drop luar kota. Untuk mengetahui lebih banyak tempat destinasi wisata jogja , anda bisa " IKUTI " halaman ini 🖕 www.tourwisatajogjakarta.com 👆👆👆👆👆👆👆👆 almorenotransport@gmail.com Jangan balas dikolom komentar Hub langsung saja ke: Whatsapp/telp 👉082133345351 Telp/sms👉 087738864721 #tourjogja #jogjatourdriver# #sewamobiljogja#sewamobildijogjakarta #tourwisatajogja #rentalhiacedijogja #rentalmobiljogja #rentalmobilyogyakarta #liburandijogja #paketwisatajogja#opentripjogja #tourismmalaysia #travelwisatajogja#pesonajogja #honeymoonjogja#explorejogja#visitjogjakarta#wonderfuljogja #holidayjogja #jogjatourism #pesonajogjakarta#malaysia#rentalhiacejogja#rentalelfjogja


0💬Normal

Missing the sunsets in Sabah 😢 Kim & I are planning a trip with our Korean family this December to Semporna/Mabul after our Malaysian wedding. Not sure if we’ll have enough time tho but damn I really wanna bring them there & show off our beautiful country 🤩 Do you guys think 3-4days in Semporna/Mabul will be enough? #KUDATangSabah #CutiCutiMalaysia #VisitSabah #SabahOKbah #VisitMalaysia2020 #VM2020 #MalaysiaTrulyAsia #MalaysianHospitality #MalaysiaAirlines #sabahtourism #gayatravel #tourismmalaysia #tipofborneo


21💬Normal

Its that time of year again to dig through your closet for the scariest costumes to don on. We at Puteh Beach Bar are inviting you to join us for our Latin Halloween Night, on the 27th of October 2019, Sunday. To participate in our best dress costumes competition, simply take a photo in your costume and tag #putehbeachbar from 12 noon 27th October – 11.59pm 31st October 2019 on Instagram. Prizes for Best Dressed Male, Best Dress Female and Best Dressed Couple! #latin #latinnight #putehbeachbar #puteh #halloween #eastcoast #malaysia #tourism #tourismpahang #tourismmalaysia #beach #sound #sea #vitaminsea


0💬Normal

The only time you're a failure is when you decided to give up. Hence, keep on trying, keep on struggling, keep on praying. Have a good day, peeps! 😄 Untuk tempahan atau maklumat lanjut, sila hubungi:- Pejabat: 09-6170157 ☎️ HP: 013-9928855📱 Atau temui kami di:- Facebook: Seri Ibai Permai 📷 #drawbridgeterengganu #homestayrombongan #rombonganhomestayterengganu #homestaybersih #homestayselesa #homestayterbaik #homestayterbaikterengganu #terengganukite #terengganu #terengganumolekdoh #visitterengganu2019 #pasarpayang #terengganu #pantaibatuburuk #pantaipandak #dapopata #kampungcinaterengganu #masjidkristal #masjidterapung #masjidputihterengganu #bukitpanoramaterengganu #tamantamadunislam #muziumterengganu #terengganubikeweek2019 #cuticutimalaysia #shortescapeterengganu #tourismmalaysia #tourismterengganu #ganukiter


0💬Normal

It’s an honor to meet CEO of @reachoutww @codybwalker , car parade and to be a part of official media for @drive4paulmalaysia Team @adamphotography_shah Malaysia . All sales for tickets, merchandise, participants registration, will be channeled to ROWW CHARITY. (victims of natural disasters worldwide) . #DRIVE4PAULMALAYSIA #DRIVE4PAUL #retrohavoc #tourismMalaysia #malaysiatrulyasia #MARii #roww #1048 #MALAYSIA #LADA #LADALANGKAWI #static365 #adamphotographymalaysia #tenukfilm


4💬Normal

Www.travels-away.com Compare #flights and #hotels worldwide with Travels-Away Single trip for one. Great deals from Johannesburg To London from $330 To New York from $425 To Kuala Lumpur from $359 To Sydney from $541 #travels_away #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #travelgram #newyorktourism #londontourism #tourismmalaysia #australiatourism #flightdeals


0💬Normal

Come & have your dinner at Atmosphere 360 today & enjoy the 360 views of Kuala Lumpur City. 😋 Follow us on Social Media to find out about activities & what's happening at KL Tower. 😎 Facebook : Menara Kuala Lumpur (KL Tower Official) Instagram : menarakl Twitter : Menara_KL • • 📸 : Atmosphere 360 #menarakl #menarakualalumpur #kltower #kualalumpur #malaysia #malaysiatrulyasia #asia #revolvingrestaurant #atmosphere360 #dinner #buffet #tourismmalaysia #buffetspread #internationcuisine #malaysiancuisine #authenticmalaysia


0💬Normal

Bruna from Italy and Mar from Barcelona have treated us with some tasty Pizza and Spanish omelettes👌🏻👩🏼‍🍳👩🏼‍🍳 #pizza#omelette#food#tasty#cooking#cook#chef#Italy#barcelona#2019#spanishomelette#workaway#workawayers#sepang#baganlalang#malaysia#tourism#tourismmalaysia#tourism2019#tourism2020#stephensequerahlifestyle


1💬Normal

. Jom menginap di Hotel Seri Malaysia Rompin. Pelbagai tempat menarik sekitar kawasan hotel boleh anda lawati. Nak mandi kolam sahaja pun bolehhh Nak buat seminar, makan makan, perkahwinan atau jamuan serah kat kami. Team building, pakej memukat, memancing atau aktiviti rekreasi seperti mendaki Gunung Arong, Island Hopping dan hiking di Pulau Mawar pun kami boleh aturkan Hubungi kami ditalian 09-4132723 @ whatapps 013-6060480 http://wasap.my/60136060480 #serimalaysia #dekatje #visitmalaysia2020 #vm2020 #malaysiatrulyasia #selesalahbersamakami #MySeniBudaya #MyMoTAC #SayangiMalaysiaku #JWN #NationalArtGallery #SayangASWARA #BudayaIlmu #IstanaBudaya #MuziumKitaTamadunKita #MyCEB #MySeniBudaya #kraftanganMalaysia #BalaiSeniNegara #MuslimFriendlyMalaysia #MalaysiaMesraMuslim #myArkibNegara #MalaysiaTrulyAsia #TourismMalaysia #JabatanWarisanNegara #PerpustakaanNegaraMalaysia #MalaysiaTrulyAsia


0💬Normal

You want this holiday season🤨: . ✔ A wonderful destination ✔ A cozy package for a holiday ✔ Cheap packages travel ✔ Just use a small budget . . Dinar Holidays/Jom Cuti still have running promotion 3Days 2Nights Langkawi❗️❗️❗️🤯🔥 . 🌠Let's book now before the package is fully booked ===================================== . . For more information: Visit our office 👇 🏢 Dinar Holidays Sdn.Bhd 🏢 (753691-H)(KPK/LN : 5085)(KPK/LKU:0014) . Lot SG32-1, First Floor Shopping Gallery, Subang Square, Jalan SS15/4G, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia. ===================================== Call us👇 ☎03-5636 9499 – HQ Dinar Holidays ===================================== Visit our website👇 🌏www.dinarholidays.com ===================================== . #dinarholidays #jomcuti #travel #tourism #tourismmalaysia #cuticutimalaysia #budgetpackages #traveldays #travelagency #holidayspromotion #3days2nightsholidays #Langkawi #langkawipackage #langkawipromotion


0💬Normal

Pengurus Hotel En Hisham & Sales Manager En Zulkarnain Bersama Pegawai dari RTM Perak, Encik Nordin dan Encik Paran. Bertemu Dan berbincang Mengenai Kerjasama Hotel Seri Malaysia Ipoh & RTM Perak. "Seri Malaysia Sentiasa Bersama Rakyat Malaysia" #serimalaysia #dekatje #visitmalaysia2020 #vm2020 #malaysiatrulyasia #selesalahbersamakami #MySeniBudaya #MyMoTAC #SayangiMalaysiaku #JWN #NationalArtGallery #SayangASWARA #BudayaIlmu #IstanaBudaya #MuziumKitaTamadunKita #MyCEB #MySeniBudaya #kraftanganMalaysia #BalaiSeniNegara #MuslimFriendlyMalaysia #MalaysiaMesraMuslim #myArkibNegara #MalaysiaTrulyAsia #TourismMalaysia #JabatanWarisanNegara #PerpustakaanNegaraMalaysia #MalaysiaTrulyAsia


0💬Normal

A mix of European & English or you might want it to be Asian? Apa yg min sembang ni? It is all about our all day self-serve breakfast 😘 . Just enough for a quick bite of a light brrakfast before you heading out . At @va1ncation don't forget to make yourself breakfast of champions💪 . @va1ncation 🔥EARLY BOOKING PROMOTION! RM99/night ✔️ Make your plans early on November & December ✔️ Promotion start 3 Oct - 31 Oct 2019 ✔️ Book entire Apartment ✔️ Basic amenities provided ✔️ FREE 1 parking spot ✔️ FREE Netflix+High speed internet ✔️ Air-conditioned BOOK NOW DM @va1ncation WhatsApp +011 3122 7222 or click link in our bio Email: vainpodhouse@gmail.com


1💬Normal

Repost from @retrohavocofficial by @reposta.app_ ——— DRIVE4PAUL MALAYSIA 2019 Press conference All sales for tickets, merchandise, participants registration, will be channeled to ROWW CHARITY. (victims of natural disasters worldwide). Do support us by purchasing our merchandise (T-shirt, Lanyards, Stickers) at merchandise booth. #DRIVE4PAULMALAYSIA #DRIVE4PAUL #retrohavoc #tourismMalaysia #malaysiatrulyasia #MARii #roww #1048 #MALAYSIA #LADA #LADALANGKAWI


0💬Normal

I will bring you along wherever I go baby 🐶 Let’s go explore the world together!💕 Woof woof 🐾👣 - #AtriaDJ #AtriaShoppingGallery #AtriaPetsCarnival #Nilufar


1💬Normal

Baju Terengganu Premium dari @discoveryterengganu dan @lokalbrandoutlet . Baru siap 3 design, Terengganu Drawbridge, Perahu Traditional Terengganu dan Rumah Bujang Berpeleh. Masih ada lg bnyak design yg boleh dipilih di IG @lokalbrandoutlet . . . #landscapephotography #landscapelover #landscape_captures #landscapes #landscape_photography #pixel_ig #landscape_hunter #landscape_lovers #landscape_specialist #landscapeporn #getlost #landscapephotomag #ig_landscape #trapping_tones #ig_masterpiece #terengganunowand4ever #beautifulterengganumalaysia #tourismterengganu #amazingterengganu #discoveryterengganu #discovermalaysian #amazingmalaysia #malaysiatrulyasia #tourismmalaysia #cuticutimalaysia #GayaTravel #SayangiMalaysiaKu #vm2020


10💬Normal

Chill days ahead 😎 (📸 : guest @chinfeiteng) . ʜᴏʟɪᴅᴀʏ ᴡɪᴛʜ ᴜꜱ @ʙᴀʀᴀᴛᴛɪᴏᴍᴀɴ #ʙᴀʀᴀᴛᴛɪᴏᴍᴀɴ Use code : 𝐕𝐈𝐋𝐋𝐀𝟑𝟎 to enjoy 30% discount on our Villas Use code : 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑𝟐𝟓 to enjoy 25% discount on our Superior Chalets & Superior Family Chalets Use these Unlock Deal codes via our website : bit.ly/barattrates . From now till 31 Oct 2019. Discount on room rates only. Subject to room availability


3💬Normal

The Cambodia Travel Mart (CTM2019) in conjunction with officiated Launching of Visit Malaysia 2020 logo, and the Opening of the beautiful Tourism Malaysia booth presented by H.E. Amb. Eldeen Husaini Mohd Hashim. Date: 11-13 October 2019 Venue: Sokha Phnom Penh Hotel & Residence Participants in Malaysia booth: Malaysia Airlines, World Pop Travel, 2World Travel Cambodia, and R.T.R Tours from Cambodia Local Travel agents to sales tour packages to Malaysia with special destinations. Plan your trips with your beloved ... to explore in Malaysia! #visitmalaysia2020 #VM2020 #TMASEAN #Tourismmalaysia #TourismMalaysiaCambodia


0💬Normal

The Cambodia Travel Mart (CTM2019) in conjunction with officiated Launching of Visit Malaysia 2020 logo, and the Opening of the beautiful Tourism Malaysia booth presented by H.E. Amb. Eldeen Husaini Mohd Hashim. Date: 11-13 October 2019 Venue: Sokha Phnom Penh Hotel & Residence Participants in Malaysia booth: Malaysia Airlines, World Pop Travel, 2World Travel Cambodia, and R.T.R Tours from Cambodia Local Travel agents to sales tour packages to Malaysia with special destinations. Plan your trips with your beloved ... to explore in Malaysia! #visitmalaysia2020 #VM2020 #TMASEAN #Tourismmalaysia #TourismMalaysiaCambodia


0💬Normal

Terimakasih telah guna perkhidmatan kami selama dkat bali.. InshaAllah boleh jumpa lagi...Amin YRB Dapatkan special discount untuk setiap pakej, sewa kete or Van Avaiable unit : 🚘 Avanza / xenia / Suzuki APV ( 7 Pax ) IDR 400k/day 🚍 Toyota Hiace/Isuzu elf ( 15-19 Pax ) IDR 900k/day Free information : www.wasap.my/+6287862670199 www.jommelancongbali.my #percutianterlajaklaris #kakitravelmalaysia #pakejcutimuslim #balihoneymoon #pakejpercutian #brunei #pakejpercutiankebali #honeymoon #Percutiantermurah #jommelancongbali #muslimbalitour #keretamurahbali #balidrivermuslim #travelbuddies #danybalitour #danyjayatour #gengkakitravel #malaysia #Malaysiabackpakers #percutiankebali #malaysiatraveller #travel #kualalumpur #percutianmurah #kakijalan #pakejbalimurah #cutimurah #tourismmalaysia #malaysiatrulyasia #mattafair


0💬Normal

Thank you Ms. Carrie for booking with us! We enjoy our day! Really happy to know her 😄 #transitstay #nearairportkl #tourismmalaysia #thekhaililysguest #worldwide #vacationhomerental


0💬Normal

Thank you Ms Vivian from China.. Transit stay before depart to Sabah ✈️ #transitstay #nearairportkl #tourismmalaysia #thekhaililysguest #worldwide #vacationhomerental


0💬Normal

Chill days ahead 😎 (📸 : #alunanmoments by guest @virginiegranon) . All rooms are now 𝟓𝟎% 𝐎𝐅𝐅 from 7 - 25 Oct 2019 . ➡️ No promo code needed. Rates displayed include discount ➡️ Free return boat transfers valued from RM 150 (for 2 persons) with minimum 2 nights' stay. Only for Alunan website bookings 🖲️Tap link in bio to BOOK NOW via bit.ly/alunanweb Year 2020 open for booking now 🤗


1💬Normal

Thank you and hope you have a great time doing the activities. Do come and visit us again soon! We are pleasure to have you again next time. 😊 . . To get and feel the experience do book at the contact below: Outdoor Activities @ Gopeng Perak Malaysia! ☎+605-359 2528 📱+6014-294 4404 📩info@radakadventure.com 🌎 radakadventure.com . . #riversidecamp #republicofkamparado #gogopeng #tourismperak #peraktourism #raftinggopeng #tubinggopeng #gopengmalaysia #gopengperak #tourismmalaysia #visitmalaysia #travelmalaysia #adventuremalaysia #visitperak #travelperak @ Gopeng#radakadventure


0💬Normal

Un peu de douceur avec des fleurs de frangipanier. Je suis tellement fan de leur parfum. Pour nous, la journée est placée sous le signe de la famille #penang #pulaupinang #visitpenang #frangipani #fleurdefrangipanier #fleur #flower #flowerpower #malaisie #malaysia #visitmalaysia #malaysiatrulyasia #igersmalaysia #igersmy #tourismmalaysia #mamalaisie #asia #scenery #view #beautifuldestinations


2💬Normal

#akarlima is not only a cafe and restaurant serving delicious #homecooked meals, but we also have rooms for guests to stay! We have 6 rooms in total, all with AC, vital in this hot and humid weather 😅, and all inclusive of a cooked breakfast. Next time you’re planning a getaway, think of Akar Lima! Call us to Book or for any questions 📲 0124249850 #akarlimakulim #akarlimabnbcafe #akarlimahomestay #akarlimabedandbreakfast #akarlimahotel #kulimhotel #kulimhomestay #kuliminn #kulimaccommodation #kuliminfo #homestay #kulimkedah #malaysia #villagehomes #tourismkedah #tourismmalaysia #visitmalaysia2020


1💬Normal

G’day mate…Salam and a warm welcome to our 🇦🇺 guests today. We’re chuffed to bits by your visit. You’re a star, have a good one…Cheers mate, catch you later…Toodle-oo . "Makmurkan Masjid, Berdayakan Umat" . #MasjidNegeriSultanAhmad1Kuantan #25TahunMasjidNegeriSultanAhmad1 #CareTowardsTheCommunity #mosquetour #MajuMantapPahangDarulMakmur #VisitPahang #tourismpahang #tourismmalaysia


0💬Normal

‼WE ONLY HAVE A FEW SLOT LEFT NOW IN DECEMBER!!‼ 🔥🔥WE'D RECOMMEND YOU BOOK EARLY TO AVOID DISAPPOINTMENT, PARTICULARLY DURING THE PEAK SEASONS!🔥🔥 ‼LOOKING FOR HALAL MALAYSIAN NASI LEMAK WHEN IN AMSTERDAM? APP TO +31646194393 FOR BOOKING AT LEAST 24 HOURS BEFORE‼ ‼FOLLOW US ON INSTAGRAM AND FACEBOOK FOR MORE UPDATES! ‼ #Nasilemakamsterdam#halalmalayfoodamsterdam #malaysiantravelers#Sedapbaqhang#makannasilemak #malaysiafood#tourleader#homestayinamsterdam #tourismmalaysia#malaysiafood #malaysianfoodie #bruneifoodies#singapore#indonesia #cabincrewmalaysia#emiratescabincrew #etihadcabincrew#gulfaircabincrew#qatarcabincrew #malaysiaairlinescabincrew#schipholairport #klmcabincrew#layovermeals#europetrip#amsterdam #geithoorn#volendam#zaanseschaans #jalanjalaneurope#cuticutieropah


0💬Normal

Feels fantastic to receive a certificate of completion of the fam trip. A work trip with opportunities to work in this lovely country . from the Malaysian tourism ministry. Now we can suggest our friends and clients to have destination weddings in the best venues in Malaysia. Contact us for more queries. Thanks Malaysian tourisim and Dakshna N Naidu for this wonderful opportunity #destinationweddingplanner #bigfatindianwedding #visitmalaysia2020 #MalaysiaTrulyasia #malaysiaysiatourism #DestinationWeddings #fammsia2019 #tourismmalaysia #weddingvows#mehak_pritinagpal #


2💬Normal

Sundown, it never fails me 🔥


3💬Normal

Next Page