#sabah

JERSI ORIGINAL MAMPU MILIK DAPATKAN‼️ JERSI ORIGINAL❌ DAPATKAN SEGERA‼️ JERSI ORIGINAL❌ DAPATKAN SEGERA ‼️ JERSI ORIGINAL❌ . HARGA: FREW NAMA + NOMBOR+SPONSER FAMILY JERSI +POSTAGE SM▶RM38 #EXTRA RM2 SS . PAKEJ FULLSET:BAJU + SELUAR + STOKING ▶Rm53 . ➡ SAIZ :- S, M, L, XL, 2XL . ➡MINIMUM ORDER 7 PCS . ➡ FABRIC:- MICRO POLYESTER . ▶ SILA KLIK LINK DIBAWAH UNTUK FAST RESPON / ORDER : . ⏩Whatsapp:www.wasap.my/60136045965/jersifjm . JOM FOLLOW & LIKE PAGE KAMI 😀 . . . #ligabola #terengganu #pahang #kedah #perak #worldcup #pulaupinang #kualalumpur #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #Politeknik #jersimurah #ILP #brunei #jersiborong #jersiberkualiti #jersiteam #jersisukan #ums #jersibajet #jersibola #jersifutsal #Mrsm


0💬Normal

SKECHERS Size 6 UK Made in China Original/Used Condition mantapp RM78 Code : 1297 . 🔥barang PADU macam baru keluar kotakk wehh 😍 . 🔥Orang kaya beli baru , orang bijak beli BUNDLE 😉 . ✔whatsapp 019-681 1180 (link ada di bio profile) . 🔥Cara pembelian,screenshot dan whatsapp nombor di atas , admin akan hantar detail kasut. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘 . #bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #pahang #selangor #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kasutbundlemurah #kakibundle #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #jdt #terlajaklaris #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia


0💬Normal

REEBOK Size 9 UK Made in China Original/Used Condition mantapp RM78 Code : 1296 . 🔥barang PADU macam baru keluar kotakk wehh 😍 . 🔥Orang kaya beli baru , orang bijak beli BUNDLE 😉 . ✔whatsapp 019-681 1180 (link ada di bio profile) . 🔥Cara pembelian,screenshot dan whatsapp nombor di atas , admin akan hantar detail kasut. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘 . #bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #pahang #selangor #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kasutbundlemurah #kakibundle #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #jdt #terlajaklaris #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia


0💬Normal

REEBOK Size 9 UK Made in China Original/Used Condition mantapp RM78 Code : 1295 . 🔥barang PADU macam baru keluar kotakk wehh 😍 . 🔥Orang kaya beli baru , orang bijak beli BUNDLE 😉 . ✔whatsapp 019-681 1180 (link ada di bio profile) . 🔥Cara pembelian,screenshot dan whatsapp nombor di atas , admin akan hantar detail kasut. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘 . #bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #pahang #selangor #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kasutbundlemurah #kakibundle #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #jdt #terlajaklaris #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia


0💬Normal

REEBOK Size 6.5 UK Made in Vietnam Original/Used Condition mantapp RM78 Code : 1294 . 🔥barang PADU macam baru keluar kotakk wehh 😍 . 🔥Orang kaya beli baru , orang bijak beli BUNDLE 😉 . ✔whatsapp 019-681 1180 (link ada di bio profile) . 🔥Cara pembelian,screenshot dan whatsapp nombor di atas , admin akan hantar detail kasut. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘 . #bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #pahang #selangor #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kasutbundlemurah #kakibundle #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #jdt #terlajaklaris #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia


0💬Normal

Set LIVE HNTV ( Herv Natural TV) dah macam Studio Show TV Swasta. Semua MILIK HERVIAN dan BOSS HERV HERV sediakan utk ampa semua Platform, Equipment, Peluang terbentang di depan mata Tinggal ampa nak tekan pedal shj! Jgn Create Alasan Jgn Cari Lubang Jgn Gali Kesalahan Semua dah ada. Siapa yang Masih lagi berkira2 dan mencipta negative vibes, Percayalah kalian akan tetap di situ. Event HNTV berlangsung setiap minggu bergilir2 boss2 herv. Tahniah Lady Boss HERV! Mommy ada banyak sangat Peluang utk dikongsi bersama ampaa yang AMANAH dan IKHLAS. FIGHTER HERV, Are you READY? 💪🏼 . . Yang berminat jadi boss Herv, ketik sini : . www.wasap.my/60192638768/HervNaturalMalaysia . 📲 Whatsapp 019-2638768 . Follow : @hervnaturalmalaysia . . #herv #hervnatural #hervhq #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #hervsunrival #sunrival #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor #kualalumpur #selangor #putrajaya #puncakjalil #serikembangan #johor #shahalam #perak #kelantan #sabah #sarawak #pahang


0💬Normal

Info bonda tentang madu terbaikkk iaitu MADU DHUHA yg sangat la banyak khasiatnya..betapa susahnya nak mencari madu asli...jangan sesekali kita makan madu yg tiruan kerana sgt merbahaya pada kesihatan ....jommmmari kita dengar...jom listen. #madudhuhaakasia #promosigolive #jrmsabahauraunggul #pengedarsahjamuratumalaya #sabah #khasiatmaduasli


0💬Normal

Gelang ikatan suasa handmade boleh pakai harian tak luntur warna kena basahan. Ada dua jenis pilihan -batu jed -mutiara Setiap pembelian termasuk kos penghantaran seluruh Malaysia. Dm untuk sebarang pertanyaan. Sila screenshot gambar untuk order. “Gambar ilustrasi& warna mungkin berbeza” #pinshawl #pintudung #pincantik #kl #travel #likeforlikes #batujed #mutiara #sabah #love


0💬Normal

Mungkin ada sebab kenapa doa yang kau pinta dengan Allah tidak dikabulkan. . . Mungkin perkara yang kau doa tu pula perkara yang boleh jauhkan kau dengan Allah, sebab tu Allah tak makbulkan doa tersebut. . . Lambat atau cepat doa yang kita panjatkan kepada Allah, itu bukanlah urusan kita. Itu urusan Allah, kita perlu sedar yang kita ni cumalah hamba. Belajarlah bersangka baik terhadap Allah. . . Rabu| 16.Okt.2019| 8:20 @ismajmln_ . #inspiration #malaysia #malaysiatrulyasia #motivasiislami #islamicreminders #remaja #instagram #instapic #instaqoutes #sabah #tuarantown #tuaran #exploresabah #sabahan #streetphotography #hijrah #hijrahbaper #art


0💬Normal

Alhamdulillah. Tetamu kita Miss Carolin dari Sarawak berpuas hati dengan servis yang kita sediakan 😍🤲. Kalau tak silap dah kali ke 7 sewa kereta dengan kami 🥰 . . Nak bercuti di Sabah dengan harga bajet? Tekan je link di BIO 👆 . Kita bantu anda bercuti ikut selera percutian yang anda impikan 😍 . . #jokkatravel #cutibajetsabah #Sabah #arnabvillage #bombonmarakaufishspa #sabahtea #poringhotspring #visitsabah #ctdk #exploresabah #kundasang #mountkinabalu #airasia #bruneiairlines #malaysiaairlines #singaporeairlines #cuticutimalaysia #ctdk #kakitravelmalaysia #keretasewakotakinabalu #keretasewasabah #islandhopping #pulaumanukan #pulausapi #pulaumantanani #pulausemporna #semporna #polumpungmalangkap #kliasrivercruise #tanjungarubeach


0💬Normal

It had been hectic three days for me. From the remotely Sri Ganda for site assessment and retrieval solution, to Kinabatangan for Pre-Hospital Care Meeting and Kinabatangan Disaster Drill, had really drained me out. Although, its a very worthwhile experiance and i had learn a lot from this. It is a privilege to be a part in efforts to make Pre Hospital Care Services in East Coast Sabah great. #assistantmedicalofficer #paramediclife #paramedic #boatride #awesomefeeling #greattime #awesome #instagram #instatrip #insta #sabah #sandakan #healthcare #prehospitalcare #wednesdayinspiration #wednesdaywisdom


0💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

Harini ramai mintak nak #putihsalju 😂 Putih je tak cukup Mesti nak #putihmelepakpink2.. Uolss kaki inject nak amik glutax 75gx softgel shje pon boleh.. 60 biji tau Nak glutax75gx sofgel pun lagiii letopss ni dapat kan sekarang.. ✅ glutax 75gx softgel 60 biji (1 botol)😱 Sgt jimat uolss.. Alang2 nak putih melepak pink2 ambik terus.. Ada tanya kak miza apa beza glutax 75gx softgel ni dengan supplement lain.. Glutax softgel booster utk boost result pemutihan lagi cepat setanding injection Kalau gabong lagi la letopss.. Kat obesii popular sangat glutax softgel ni depa buat produk.. Ni import dari oversea ye.. Mmg letopss .. Mai siapa nak putih melepak pink2 ni "cerah pink2 like awek korea ❗" Mai whatsap kak miza syg2 Nak borong pon boleh 👇👇👇 Click link di bio or whatspp link bawah ni👇 http://www.wasap.my/60174841403 #putih #jeragat #sulambedak #bustfirmingserum #sulamblusher #treatmentserum #mtsserum #jerawat #serumjeragat #glutax75gxsoftgel #sulamblusher #nanotreatmentserum #solutionserum #kelantan #terangganu #melaka #selangor #perak #kedah #johor #penang #singapore #sarawak #sabah #brunei #tanpapengelupasan


0💬Normal

Happy working friends and familia 😘 Todays marked our 2nd year anniversary performing for such awesome and amazing resort called "Shangri-La's Rasa Ria Resort". We would like to express our gratitude to Madam Fiona @fiona_gratefultravels and to our agent Datuk James Wong and Ian James Wong @jw.promotions who belives in us to carried out our everyday duty as an entertainer in Rasa Ria Resort. Too much sweet memories this pass 2 years we shared. We would like to thanks all of my Rasa Ria Resort familia for their support. Also to our beloved guest, its been wonderful year serenading all of you beautiful people and families ❤🙏 last not least, special thanks to @imeldanichola @alicekudus @carol81.cr @ena_js @klassen84 @kasman.i Thank you so much 🙏❤ With Love Easy Breezy ❤❤❤ 📸 credit @jw.promotions #shangrilarasaria #rasariaresort #anniversary #serenade #2ndyear #gratitude #work #awesome #amazing #thankyou #familia #love #friendship #brotherandsister #fatherandson #musicforlife #music #singerlife #sabah #guitar #bassguitar #ibanezguitar #yamahaguitar #ibanez #yamaha


1💬Normal

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA? . . KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ?? . Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua. . ✅Bau wangi ✅Tidak melekit ✅Boleh sapu kat tangan & muka . . Apa tunggu lagi?? DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link di bio😘 . 🛵COD KL|CHERAS|AMPANG|IPOH 🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!! . . #demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #muamalaysia #bazaarpaknil #ctdk #dramasweetdreams #mirafilzah #tiktokmalaysia🇲🇾 #muabellaz #bellaastillah #demicakl #demicaipoh #teamjutawandemica #prelovedmadnesssale7 #MALAYSIA #swapreviewfree #sabah #sarawak


0💬Normal

🤩👇Lihat Detail Di Bawah🥰👇. . Seven friday for ladies . 👉🏼 Pos rm10 sm rm15 ss 👉🏼 Jual Dengan Harga Rm80 👉🏼 Nak box 7friday fullset add Rm35 👉🏼 1 month warranty. . 🔥Wassap📲019 2042127. . #aweyshope #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #drmartensmurah #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #kasutraya


0💬Normal

☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . K A T E S P A D E . FREE POSTAGE Price : RM650.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualKateSpade #DMAzKateSpade #MR . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp


0💬Normal

~ DUSUN BAMBU ~⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Terletak di kawasan Lembang yang terkenal dengan udaranya yang sejuk, cocok untuk anda yang ingin santai bersama keluarga tercinta.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Disini tersedia juga fasilitas resort dan restaurant.⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Tiket masuk : Rp. 25.000 - 30.000 / pax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ ===================⁠ Kami menyediakan beberapa paket wisata, silahkan hubungi kami untuk info lebih lanjut :)⁠ ==================== ⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ #difatours#bandung#bandungtrip#pakejpercutian#supirbandung#transportbandung#malaysia#singapore#bruneidarussalam#johorbahru#selangor#kedah#sabah#kotakinabalu#penang#kelantan#ngegerisembilan#igersmalaysia#sewakereta#bandungtourism#packagepercutianbandung#pakejbandung#tourpackage#tourpackagebandung


0💬Normal

Good News!!!... VIRAL BLOUSE IS BACK! 😍🤗. Korang yg dah berkenan.. pastikan x terlepas kali ni tau.. . . #blouse #blouse3d #muslimah #clothes #shopping #online #women #malaysia #sabah #sarawak #labuan #stylish #cikgu #muslim #blouselabuh #bajucantik #stylish #fashionista #artist


0💬Normal

Terima kasih Encik Zaki dari Kuala Lumpur tempah Proton Exora pada 21 Oktober untuk sewa di Sabah. Nak bercuti - cuti di Sabah katanya 😍 . Deposit serendah RM50 sahaja tau 🚘🚖. . Tekan Link di BIO untuk sebarang pertanyaan 😍 . . #jokkatravel #cutibajetsabah #Sabah #arnabvillage #bombonmarakaufishspa #sabahtea #poringhotspring #visitsabah #ctdk #exploresabah #kundasang #mountkinabalu #airasia #bruneiairlines #polumpungmalangkap #singaporeairlines #cuticutimalaysia #ctdk #kakitravelmalaysia #keretasewakotakinabalu #keretasewasabah #islandhopping #pulaumanukan #pulausapi #pulaumantanani #pulausemporna #semporna #polumpungmalangkap #kliasrivercruise #tanjungarubeach


0💬Normal

Jersey Team 🔥🔥🔥 . Price: RM25/pcs . Minimum order: 8pcs . Size: S, M, L & XL . FREE Printing Name & Number ✅✅✅ FREE Postage Semenanjung Malaysia. Sabah/Sarawak +RM2/pcs ✈️ . Call/whatsapp to 0109012868 📲 . Atau tekan link di profile. #jersimurah #jersiborong #jersiberkualiti #jerseyteam #jersirare #jerseybola #jerseyfutsal #printingjersey #printjerseymurah #printingbaju #bajukelas #jersisukan #ligaipt #uitm #utm #upsi #jdt #terengganu #sabah #sarawak #perak #kakibola #bangsabola #ligaipt #masiswa #jersibaru #jersicun #bolasepak #jersiclub #sukanrakyat


0💬Normal

Restock ❗ ❗ ❗ Assalamualaikum 😊 Haa, ade siapa2 yg nk pegi travel 🛫 tapi xde lagi telekung yg mudah untk bawa?? Jgn risau!! Telekung Travel Cotton Silk ni sangat mudah untk dibawa kemana sahaja 💖 💙POUCH AINA💙 🌸1pcs RM35 (exc. postage) 🌸3pcs RM105 (inc. postage) 🌸Material Cotton Silk 🌸Ringan (average 300g) http://www.wasap.my/+601133446773/telekungtravel/yaya #telekungtravel #telekungtravelborong #telekungtravelcotton #telekungtravelcottonborong #telekungtravelmurah #telekungtravelkapar #telekungtravelbukitkapar #telekungtravelmeru #telekungtravelsetiaalam #hadiahkahwin #hadiahbirthday #hadiahspecial #uitmshahalam #uitmpuncakalam #langkawi #sabah #pulauperhentian #jogja #bali #penang #pulaupangkor #bukittinggi #pulaukapas


0💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

Restock ❗ ❗ ❗ Assalamualaikum 😊 Haa, ade siapa2 yg nk pegi travel 🛫 tapi xde lagi telekung yg mudah untk bawa?? Jgn risau!! Telekung Travel Cotton Silk ni sangat mudah untk dibawa kemana sahaja 💖 💙POUCH AINA💙 🌸1pcs RM35 (exc. postage) 🌸3pcs RM105 (inc. postage) 🌸Material Cotton Silk 🌸Ringan (average 300g) http://www.wasap.my/+601133446773/telekungtravel/yaya #telekungtravel #telekungtravelborong #telekungtravelcotton #telekungtravelcottonborong #telekungtravelmurah #telekungtravelkapar #telekungtravelbukitkapar #telekungtravelmeru #telekungtravelsetiaalam #hadiahkahwin #hadiahbirthday #hadiahspecial #uitmshahalam #uitmpuncakalam #langkawi #sabah #pulauperhentian #jogja #bali #penang #pulaupangkor #bukittinggi #pulaukapas


0💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

#kotakinabalu 하늘과 날씨가 모든걸 다 했던 날 요즘 여러모로 강행군이긴 했는지 열 나더니 입안이 다 터짐..😬🤒😛


6💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

Lelaki Punnnnnnn Boleh Kurus Dengan Kerengga ya!!! Baru Sekotak dah turun 7kg!!! . . HANYA Sekotak confirm Turun 3-10kg!!! #Kerengga #ConfirmKurusConfirmLentik #KerenggaMemanglahLentik #KerenggaMemanglahKurus. Direct Whatsapp atau Text 0162081010 for more details ataupun nak order ya. Tqvm. TANPA CIRIT BIRIT! TANPA HEART BEAT LAJU! TANAP BERLAPAR (WAJIB MAKAN MCM BIASA)! LULUS KKM!!! #Sihat #Cantik #Slim #Healthy #Viral #Sabah #Sarawak


0💬Normal

. Mari tengok dulu geng, tak beli takpe. MIX BRAND SPORT/SNEAKERS dengan condition nak kata perfect tu tak lah. Tapi tak mengecewakan serta harga mampu milik😉 . Detail size & harga mengikut susunan nombor di bawah:- . 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . 1. 7uk (RM90) 2. 7.5uk (RM90) 3. 6uk (RM70) 4. 7.5uk (RM90) 5. 7uk (RM80) 6. 8.5uk (RM80) 7. 5.5uk (RM80) 8. 6.5uk (RM70) 9. 7uk (RM70) 10. 8uk (RM70) 11. 9.5uk (RM80) 12. 8uk (RM80) 13. 8uk (RM70) 14. 5.5uk (RM90) 15. 9uk (RM90) 16. 8.5uk (RM80) 17. 3.5uk (RM70) 18. 5uk (RM90) 19. 8.5uk (RM90) 20. 6uk (RM90) . 💯original bundle/used Whatsapp> 0149522776 . #eabundle #kasutbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #kasutmurah #igersmalaysia #bundlekuantan #vansmurah #vansmalaysia #reebok #tempatanfest #kasutmurah #sneakercommunity #casualstyle #bundlemurah #kualalumpur #kuantan #kelantan #sandakan #sabah #johor #vansoldskool


0💬Normal

🐥 綠雀鵯 Green Iora Not difficult to discover a group of Iora while having the canopy walk. Here we have, the Green Iora. #photography #bird #birds #birdphotos #birdphotography #birder #birdwatching #greeniora #birdlover #lovebird #birding #野鳥 #野鳥撮影 #boreno #bornean #sabah #birdbrillance #birdcaptures #malaysia #sandakan #rdc #rainforest #nikon #nikonhongkong #nikonmalaysia #nikonasia #nikond750 #alanchiu #alanchiuphotography


0💬Normal

#NEW.. PERMINTAAN ALISA NI DASYAT BETUL LA.. SERIESS , MMG CANTIK SIS ! 😍 . Ramainya yg minat Alisa ni kan.. So, NFH keluarkan lagi dgn corak2 baru ! Mmg cun lecuns sgttt sis.. Yg dh grab pun repeat lagii.. Nak pakai g mana2 pun mmg sesuai sgt lah ! 😄 . =========== KENAPA WAJIB GRAB ALISA =========== 🎀 DESIGN TERBARU 🎀 9 JENIS COLOUR 🎀 MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE 🎀 AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL 🎀 BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. . 1 Pcs RM69 Free Delivery jer ! 😍 . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab ALISA ni skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bio 👆😍 . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kitaakan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. #nfhagent #NFHLovers #alisa #blouse #bajumuslimah #bajuraya #rayahaji2019 #rayaaidiladha #bajucantik #bajukenduri #muslimahfashion #fesyenterkini #hijabfashion #glamour #casual #simple #bajukurungmoden #bajukurung #jubahmurah #trending #bajumurah #plussizecollection #plussize #cikgusekolah #cikgucantik #cikgusekolahrendah #cikgucikgumalaysia #sabah #sarawak


0💬Normal

Bangle mutiara berjuntai Setiap pembelian termasuk kos penghantaran seluruh Malaysia.Dm untuk sebarang pertanyaan. Sila screenshot gambar untuk order. “Gambar ilustrasi& warna mungkin berbeza” #pinshawl #pintudung #pincantik #kl #travel #likeforlikes #mutiara #bangle #sabah #love #promo


0💬Normal

Bangle full mutiara Setiap pembelian termasuk kos penghantaran seluruh Malaysia.Dm untuk sebarang pertanyaan. Sila screenshot gambar untuk order. “Gambar ilustrasi& warna mungkin berbeza” #pinshawl #pintudung #pincantik #kl #travel #likeforlikes #bangle #mutiara #sabah


0💬Normal

I AM FROM SABAH🔴🔵⚪ . . . . #originalsabahan #sabah #love


1💬Normal

Khas utk awak2 umor dah masuk 30 tahun.. Tahu tak? Collagen dlm badan kita makin kurang? Lagi2 wanita.. Sebab tu org kata lagi berusia lg kene jaga.. Klo x kita akan cepat nampak tua berbanding suami kita 😩😩😩 Takutnyaa....❗❗ Haaa uolss x pyh nak takut nak seram mcm tengok cita dukun tu.. 😜 glutax75gx softgel kan ada.. Ramai tanya miza apa fungsi dia.. Maii akk nak bgthu sat.. Yg ni utk whitening reparing anti anging skli blh protect skin hampa dari berkedut seribu..❗kasi tegang uolss .. Anjall gituu.. Sbb dalam #glutax75gxsoftgel bkn ada glutathione jer tapi ada stemcell collagen uolss.. Mmg high quality collagen uolss ada parut2 luka ke parut2 jeragat jerawat lg cpt pulih ok.. Maii siapa nakk ni Sebotol tahan 2 bulan😱 💐glutax75gx softgel 60 biji sebotol Click link di bio or whatspp link bawah ni👇 http://www.wasap.my/60174841403 #putih #jeragat #sulambedak #bustfirmingserum #sulamblusher #treatmentserum #mtsserum #jerawat #serumjeragat #glutax75gxsoftgel #sulamblusher #nanotreatmentserum #solutionserum #kelantan #terangganu #melaka #selangor #perak #kedah #johor #penang #singapore #sarawak #sabah #brunei #tanpapengelupasan


0💬Normal

#SERUMJERAGAT #200%BERKESAN ❗ WALAUPUN KECIL TP RESULTNYA MACAM MMG TERBAIKKK LAAAA.. 1 BOTOL BOLEH PAKAI 3~4KALI, 1BOX ADA 10BOTOL HAAAA KIRE2 BAPE LAMA BOLEH PAKAI ❗❗ MMMG AWOSOME LA KAN DAPAT RESULT NYE.😱😱 MIZA DAH HABAQ DAH..SERUM2 MIZA JUAL BUKAN MANIS DIBIBIR SAHAJA , TP MMG TERBAIK HABAQ KAT U..RUGI SANGAT LAHAIII X CUBE BOLEH SHARE NGN SUAMI, MAK, ANAK, 1 FAMILY BOLEH GUNA UOLLSS ❗ YG DAH ORDER MIZA POS ISNIN YER.. APA TUNGGU LAGI. .MAI2 X RUGI CANTIK TIAP2 HARI 😉😉 STOCK PALING LAJU LARIS Laju❗RESULT SEAWAL 3HARI❗ MUKA KAKAK KAKAK.YG KUSAM.KENDUR, JERAGAT, JERAWAT, TAK TEGANG MIZA SUH PAKAI NIII PAKAI SEKALI MEMANG TERASA TEGANGNYA..OPSSS ❗ ❗😱😱 RESULT MELETOPP TAW ❗ CEPAT2 ❗❗PRODUK PALING LARIS DARI 2017 LAGI UOLLSS KITA JUAL NIE RAMAI DAH TRY MEMANG PUAS HATI UOLSS 😍😍 . . Click link di bio or whatspp link bawah ni👇 http://www.wasap.my/60174841403 #putih #jeragat #sulambedak #bustfirmingserum #sulamblusher #treatmentserum #mtsserum #jerawat #serumjeragat #glutax75gxsoftgel #sulamblusher #nanotreatmentserum #solutionserum #kelantan #terangganu #melaka #selangor #perak #kedah #johor #penang #singapore #sarawak #sabah #brunei #tanpapengelupasan


0💬Normal

#SERUMJERAGAT #200%BERKESAN ❗ WALAUPUN KECIL TP RESULTNYA MACAM MMG TERBAIKKK LAAAA.. 1 BOTOL BOLEH PAKAI 3~4KALI, 1BOX ADA 10BOTOL HAAAA KIRE2 BAPE LAMA BOLEH PAKAI ❗❗ MMMG AWOSOME LA KAN DAPAT RESULT NYE.😱😱 MIZA DAH HABAQ DAH..SERUM2 MIZA JUAL BUKAN MANIS DIBIBIR SAHAJA , TP MMG TERBAIK HABAQ KAT U..RUGI SANGAT LAHAIII X CUBE BOLEH SHARE NGN SUAMI, MAK, ANAK, 1 FAMILY BOLEH GUNA UOLLSS ❗ YG DAH ORDER MIZA POS ISNIN YER.. APA TUNGGU LAGI. .MAI2 X RUGI CANTIK TIAP2 HARI 😉😉 STOCK PALING LAJU LARIS Laju❗RESULT SEAWAL 3HARI❗ MUKA KAKAK KAKAK.YG KUSAM.KENDUR, JERAGAT, JERAWAT, TAK TEGANG MIZA SUH PAKAI NIII PAKAI SEKALI MEMANG TERASA TEGANGNYA..OPSSS ❗ ❗😱😱 RESULT MELETOPP TAW ❗ CEPAT2 ❗❗PRODUK PALING LARIS DARI 2017 LAGI UOLLSS KITA JUAL NIE RAMAI DAH TRY MEMANG PUAS HATI UOLSS 😍😍 . . Click link di bio or whatspp link bawah ni👇 http://www.wasap.my/60174841403 #putih #jeragat #sulambedak #bustfirmingserum #sulamblusher #treatmentserum #mtsserum #jerawat #serumjeragat #glutax75gxsoftgel #sulamblusher #nanotreatmentserum #solutionserum #kelantan #terangganu #melaka #selangor #perak #kedah #johor #penang #singapore #sarawak #sabah #brunei #tanpapengelupasan


0💬Normal

HANYA SAPU....SAHAJA...SERUM.TERBAIK UOLS . MUKA TEGANG & MOIST TANPA SUNTIKAN BOTOX??? Siapa tak nak muka tegang cekang tanpa inject kan ... sekarang zaman serba canggisss TAK PERLU inject lagi utk nampak muka tegang .. HANYA SAPU kat kulit wajah jer uolls Ye ye hanya sapu RICE SERUM je muka jdi TEGANG CEKANG GEBU .. tambah lagi kalu make up nampak FLAWLESS jer tauuu Laa ni make up artis pun ramai yg pakai ni sebelum make upkan orang.. hasil mmg tip top mabeless. ======================== Antara kebaikan Serum pelembap Kulit Beras Putih mengandungi zarah ✔️ kulit urut, boleh membersihkan bekas sampah lama, ✔️ menjadikan kulit licin ✔️ berkilat, ✔️ mengandungi bahan pelembap, ✔️ menjadi kulit pelukan yang sangat baik ✔️ kulit lembut ✔️ menghidrat ✔️ mengaktifkan berkhasiat ✔️ pelembab ✔️chamfer, ✔️ mengecut pori ✔️ mencerahkan kulit ✔️ memperbaiki keadaan kulit . . Click link di bio or whatspp link bawah ni👇 http://www.wasap.my/60174841403 #putih #jeragat #sulambedak #bustfirmingserum #sulamblusher #treatmentserum #mtsserum #jerawat #serumjeragat #glutax75gxsoftgel #sulamblusher #nanotreatmentserum #solutionserum #kelantan #terangganu #melaka #selangor #perak #kedah #johor #penang #singapore #sarawak #sabah #brunei #tanpapengelupasan


0💬Normal

HILANG KEYAKINAN SEBAB BIBIR KORANG HITAM ??. . Dalam masa 7 hari sahaja bibir korang boleh balik seperti semula lagi selepas sapu gel mixiu scru cream ni. Bukan setakat muka je kena jaga, kena cantik, tapi bibir pun wajib kena jaga juga okay 😎 . khasiat daripada mixiu scru cream : ➡ untuk memperbaiki keadaan bibir kering. ➡ mengekalkan kelembapan bibir. ➡ mencerahkan warna bibir. ➡ Tiada kerengsaan. ➡ bentuk gel yang lebih selesa. ➡ penggunaan yang sangat praktikal. ➡dapat menghilangkan bibir hitam secara. kekal dan tanpa kesan sampingan. Jom whatsapp admin⤵ +6018-370-1849 +6018-370-1849 Sebab untuk mase ni mixiustoree.my tengah open promotion untuk 20 orang terawal sahaje #jomcantik #kesihatan #klcc #penang #malaysia #visitmalaysia #bibirelok #ubatkurus #kualalumpur #sabah #makeupmalaysia


0💬Normal

HILANG KEYAKINAN SEBAB BIBIR KORANG HITAM ??. . Dalam masa 7 hari sahaja bibir korang boleh balik seperti semula lagi selepas sapu gel mixiu scru cream ni. Bukan setakat muka je kena jaga, kena cantik, tapi bibir pun wajib kena jaga juga okay 😎 . khasiat daripada mixiu scru cream : ➡ untuk memperbaiki keadaan bibir kering. ➡ mengekalkan kelembapan bibir. ➡ mencerahkan warna bibir. ➡ Tiada kerengsaan. ➡ bentuk gel yang lebih selesa. ➡ penggunaan yang sangat praktikal. ➡dapat menghilangkan bibir hitam secara. kekal dan tanpa kesan sampingan. Jom whatsapp admin⤵ +6018-370-1849 +6018-370-1849 Sebab untuk mase ni mixiustoree.my tengah open promotion untuk 20 orang terawal sahaje #jomcantik #kesihatan #klcc #penang #malaysia #visitmalaysia #bibirelok #ubatkurus #kualalumpur #sabah #makeupmalaysia


0💬Normal

EVOLY POD GUYS🙏🏻🔥 Sebarang pertanyaan boleh Pm wssap: 0149895729 (aiman) #kotakinabalu #sabah #vaperzsabahan #vscybercity #vsaustral #hargatetapmurah


0💬Normal

EVOLY POD GUYS🙏🏻🔥 Sebarang pertanyaan boleh Pm wssap: 0149895729 (aiman) #kotakinabalu #sabah #vaperzsabahan #vscybercity #vsaustral #hargatetapmurah


0💬Normal

Siapa yang mau kaya mereka?? Konsultasi?Free👇 Follow @Khalifah_Stores Lagi Cari PENINGGI yang 100organic & terbukti tanpa ketergantungan? ㅤㅤ ㅤㅤ Bagaimana kamu bisa menambah tinggi badan 2-15 cm dalam 10-60 Hari? Berkat Konsultasi ke @Khalifah_Stores Banyak orang yg Berhasil memiliki tinggi IDEAL 😘 ㅤㅤ Kenapa harus Order Di @Khalifah_Stores ? 💨Ratusan Testimoni Pelanggan yg sudah Berhasil !ㅤㅤ 💨Produk Original 💨Dibimbing Langsung dan FREE KONSULTASI ㅤㅤ ㅤㅤ Buruan jadi Bukti selanjutnya!! ㅤㅤ @Khalifah_Stores WA 089685764445 WA 089685764445 #Khalifah_Stores #perempuan #wanita #cantik #indonesia #lelaki #murah #malaysia #dagelan #like #viral #cewek #puisicinta #quotes #hijrah #cinta #puisi #emaskorea #beauty #emasbangkok #kecantikan #sabah #bazarpaknil #surabaya #sajak #jakarta #palembang #muslimah #isteri #kankerserviks


0💬Normal

HILANG KEYAKINAN SEBAB BIBIR KORANG HITAM ??. . Dalam masa 7 hari sahaja bibir korang boleh balik seperti semula lagi selepas sapu gel mixiu scru cream ni. Bukan setakat muka je kena jaga, kena cantik, tapi bibir pun wajib kena jaga juga okay 😎 . khasiat daripada mixiu scru cream : ➡ untuk memperbaiki keadaan bibir kering. ➡ mengekalkan kelembapan bibir. ➡ mencerahkan warna bibir. ➡ Tiada kerengsaan. ➡ bentuk gel yang lebih selesa. ➡ penggunaan yang sangat praktikal. ➡dapat menghilangkan bibir hitam secara. kekal dan tanpa kesan sampingan. Jom whatsapp admin⤵ +6018-370-1849 +6018-370-1849 Sebab untuk mase ni mixiustoree.my tengah open promotion untuk 20 orang terawal sahaje #jomcantik #kesihatan #klcc #penang #malaysia #visitmalaysia #bibirelok #ubatkurus #kualalumpur #sabah #makeupmalaysia


0💬Normal

EMBOSS PEPLUM . HARGA : RM80 POSTAGE : 9sm, 14ss . DETAILS : ❤️ Material : emboss(corak timbul dipermukaan kain), serap peluh dan selesa dipakai ❤️ Baju : ada zip di depan, slim cutting, . ❤️ Skirt : hidden zip tepi skirt, no cangkuk coz use hidden zip, mermaid cut, PINGGANG SEPARUH GETAH (dewasa), PINGGANG FULL GETAH (kids) . P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kesan faktor pencahayaan . ‼️ Screenshot baju yang anda berkenan dan terus whatsapp sy 👇🏻👇🏻 . 📲011-51989484 . #kurungbatikmurah #kurunglace #peplummurah #kurungpeplummurah #kurungmodenplain #parioraya #kurunglacemurah #minikurungmurah #minikurungmoden #kurungbatikmurah #kurungbreastfeedingfriendly #selangor #kurungraya #kualalumpur #sabah #melaka #sarawak #kurungpeplummurah #kurungbatikmurah #kurungmodenmurah #bajukurungmurah #minikurungmurah #kurungcottonmurah #pariomurah #kurungmurah #kurunglacebatik #sayajualpeplum #kurungmoden #kurungbridesmaidmurah #kurungtunangmurah .


0💬Normal

Die bilang mau cri orng johor. #sabah


0💬Normal

NEW ARRIVAL 🔥 AIRMAX 97 BLACK WHITE 👟 5A PREMIUM HIGH QUALITY ✅ SPECIAL EDITION 💎 SIZE 36-40 🌟 FREE GIFT 🎁 MARK DOWN 🎉 RM135WM RM140EM ✈️


1💬Normal

Next Page