#rayarayaraya

Bila sis sorg je g beraya pakai baju sukan🤣🤣🤣 Terima kasih KEMAS Damansara atas jemputan💖💖💖 #alhamdulillah kenyang sis smpai mlm😁😁😁 #rayarayaraya #rayakansebulan


0💬Normal

With Maaa Gurlz❤️✨ #pt3 #2019 #jgnckpakaktakpayung #love #shanie❤️ #rayarayaraya #ijok #cousin


1💬Normal

Smbutan mjls hri rya jkm sluruh kelantan di MINI RKK☺️☺️ #rayarayaraya


0💬Normal

Riang Ria Raya MOF June 18, 2019 Tahniah team @q_ila @eddy.ehsan decorate booth BDSP dapat tempat pertama!!! 🤩🤩🤩 #rayarayaraya #rayasakan #raya


7💬Normal

CANTIK BUKAN UNTUK SEKEJAP, TAPI UNTUK SELAMANYA. . Hah! Kan dah cakap raya hari tu ramai yang dah tegur, kulit muka kita ni. Mana tak nya jerawat yang dulu bersepah kat muka ni dah hilang, bersih dari segala cela-cela di muka ni. . Nasib baik sempat grab set feelta beauty sebelum raya, dapat lah cantik2 di hari raya. Ramai tanya ape rahsia kulit dah makin bersih. Mesti lah set feelta beauty. Sebab bahan2 yang ade dalam secret jelly dan shine serum boleh mengecut kan jerawat dan boleh memudarkan parut. . Nak dapatkan kulit yang cantik haruslah amalkan set feelta beauty selalu. #feeltabeauty #shineserum #secretjelly #dapdapjer #slurpjer #rayamesticun #rayarayaraya #raya2019 #produkkecantikan #nakcerah #nakcantik #naklawa #glowyourskin


0💬Normal

Ok, I tak habis post gambar raya lagi 😂 This photos was taken masa Raya ke-2 kat rumah makcik Azimin kat Sg Bayor. . 1st photo using my Mate 20 hp, 2nd & 3rd photos using Ip8 😊. . I lah yang upload semua gambar, takkan uolls nak harap husband I yang upload. Memang idak laaa. Bila memory hp dia dah penuh, barulah dia kata, 'eh, gambar ni tak pernah upload pun.' Dah memang dia bukan jenis rajin bukak socmed 😅 . #selamatharirayaaidilfitri #selamathariraya #raya2019 #rayarayaraya #salamaidilfitri #salamlebaran #maafzahirdanbatin #azimineleen #aziminsdnbhd #cintahati #lovemyprincess #lovemyfamily #familybondingtime #familygoals


1💬Normal

MORE BEAUTIFUL SKIN WITH SECRET JELLY. . Mana nak dapat jelly yang sedap berperisa oren tapi berkhasiat? Tak tahu ke? Meh sis bocor rahsia. Mestilah secret jelly dari feelta beauty. . Secret jelly ni boleh memberi pencerahan keseluruh anggota badan. Membantu memberi tona kulit sekata. Boleh juga merawat masalah jerawat san jeragat dengan berkesan. Masalah kulit terbakar dari sinaran uv pun boleh dirawat. Selain itu memberi kelembapan dan mengawal kulit berminyak. . Sebab tu tak perlu risau lagi dengan masalah kulit kalau dah amalkan secret jelly. Sebabnya secret jelly membantu menyinkirkan toksin2 yang berpuncanya masalah kulit. So korang yang masih tercari2 suplement ape tu. Boleh dapatkan secret jelly sekarang. #feeltabeauty #secretjelly #slurpjedahcantik #naklawa #nakcantik #nakcerah #rayamesticun #rayarayaraya #raya2019 #produkkecantikan #glowyourskin


0💬Normal

TAK KENAL MAKA TAK CINTA. . Yang jauh asyik teringat, yang dekat tak terpikat. Tak kenal maka tak cinta. Amboi2 senang nye dalam hati. Kongsi ler. . Mestilah senang hati kulit dah makin cerah, ramai main kenyit2 mata kat kita. Dulu tak ada pun yang perasan tentang kewujudan kita. . Tak menyesal lah beli secret jelly ni. Secret jelly ni ada mengandungi bahan yang boleh membantu mencerahkan kulit seperti delima, astaxanthin dan madu. . Jum sama2 dapat kan secret jelly sekarang boleh la cantik sama2 jugak☺️ #feeltabeauty #secretjelly #slurpjee #rayamesticun #rayarayaraya #raya2019 #produkkecantikan #naklawa #nakcantik #glowyourskin


0💬Normal

JERAWAT LARI LINTANG PUKANG. . Yihaaa. Masih mood beraya ke tu? Sis masih lagi ada mood beraya. Yela muka sis dah tak macam dulu, berjerawat. Kalau nak siap2 pergi beraya tu nak kena ambil masa yang lama lah untuk bersiap. Nak tepek pondesen je dah 3 inci sebab nak cover jerawat ni. Kawan2 pun malas nak nunggu sis bersiap. . Tapi sekarang sejak consume shine serum, alhamdulilah dap dap jer kulit sis dah cantik tau. Nak bersiap pun kejap je. Just dap dap shine serum calit lipstik dah cantik. Yela muka dah licin, sebab jerawat semua dah lari lintang pukang gara2 shine serum. Kawan2 pun perasan yang sis bersiap kejap jer. . Korang yang selalu kena bebel sebab bersiap lama2 tu, jum ikot macam sis pakai shine serum, garenti cenggini👍🏻. Tak perlu nak make up tebal2 sebab nak cover jerawat lagi. #feeltabeauty #setcantik #shineserum #dapdapjer #rayamesticun #rayarayaraya #raya2019 #produkkecantikan #naklawa #nakcantik #glowyourskin


0💬Normal

Beraya with Hubby Love kerumah Sis Law Love at Rimba😍😘💖. Sotonya sooo sedap😍😘🤤 #alhamdulillah #rezekiallah #openhouse #12thsyawal #sambaltahai #ayammasakmerah #soto #happychefhappy cooking #rayarayaraya


4💬Normal

~ Still In Raya Mood 😂🙂 ~ #ketupat #kuahkacang #rendangayam #rayarayaraya


2💬Normal

Yay.. Siap! Kuah durian😋 Menu ni sebenarnya mak kak intan nak buat time open house rumah nye Jumaat ni! Tapi kak intan dah buat dulu 😋😋😋😋 Makkkk.... jangan jelesss😜 #rayarayaraya #durianD24


0💬Normal

Cerita malam tadi... cerita mak mak g open house... mak berpantang pon ada. Annis Suasniza ni kawan sekolah rendah... skrg anak pulak berkawan. Tq jemput ya.. Afiza Ab Halim whats next?? #rayarayaraya #loveraya


0💬Normal

Throwback 3rd Syawal! Ziarah raya ke rumah Uwan Siti Zalikha Abdullah n Abik Husnah Abdullah, sepupu arwah Uwan Munah (sblh abah)di Sri Menanti. Specialtynya rumah ni ialah kebun sayurnya n the colourful flower garden, pernah klua majalah yer rumah ni dlu kerana the beautiful landscape!! #3rdsyawal1440h #syawal1440h #rayarayaraya #rayakansebulan #silaturahim #waghihkolopilah #relatives #yangjauhkitadekatkanyangdekatkitaeratkan


4💬Normal

#rayarayaraya


1💬Normal

Trtggl.plak...smlm beraya ke rumah jiran sblh umah, Uwan Hj Enon. Uwan jenis x reti dok diam, org nyer kecil, tp tahan lasak...seorg yg pemurah...pandai buat kuih, kalau dia nmpk kami blk, walau x semua brkumpul, esok pg2 lps subuh pasti ada kuih2 yg di buat utk kami makan sarapan pagi tu...kadang2 habis 1.kmpg dia sedeqah kuih2 yg dia masak...plg suke kuih koci labunya. Sblm uwan ni ddk kg, arwah mak n ayahnya yg kami pggil Onyang Siban n Onyang Mahmod yg tggl dirumah ni....keduanya mmg macam org dulu2, yg maknya berkebaya labuh n berkain batik lepas setiap hari dgn sanggul dua disisir rapi n ayahnya bersongkok tggi mereng ke sisi dgn seluar labuhnya....kenangan sgt.... #rayarayaraya #rayakansebulan #syawal1440h #jiransebelah #neighbour #kgjuarclan


0💬Normal

TAHUKAH ANDA? Punca jeragat adalan dari sinaran UV yang menembusi lapisan kulit anda yang tidak dilindungi dan ianya juga boleh berpunca dari pencemaran alam sekitar. So gais, untuk mengelak jeragat muncul kat muka uolls, mari grag set Feelta Beauty. Set Feelta Beauty akan membantu melindungi muka kita dari tumbuhnya jeragat. #feeltabeauty #shineserum #dapdapjer #secretjelly #slurpjee #triviamist #sprayjer #rayamesticun #rayarayaraya #raya2019 #produkkecantikan #naklawa #nakcantik #glowyourskin


0💬Normal

Budak eiyal... Kuat renyehhh... Kalau acan renyeh no 1... Eh sedondon plk...😆😍✌ #rayarayaraya.. #kisahsemlm..


2💬Normal

Salam. Cantiknya mommy and anak dia bergaya dengan Nadine Kurung in Mint Green ni. 🌸 Sesiapa yang berminat dengan Nadine Kurung, kami masih ada size untuk anak berumur 1year sahaja 🌸 WA terus ke 0102046305 🌸 #bajukurungpeplum #bajukurungraya #bajupeplumraya #bajukebayabatik #raya2019 #rayarayaraya #rayacollection #bajukurungbudakperempuan #bajukurungbudak #bajukebayabudak #bajumelayubabymurah #bajupeplumbudak #bajulacebudak #bajurayabudak #bajurayakids #bajulebaran #bajurayakids2019 #starvilionbalikraya2019 #jovianrtw #arianirtw #arianifloraya19 #CuriCuriCinta #cariakudisyurga


0💬Normal

Oper house semalam 🏠 Taman semenyih indah 🚗rumah murah 🚗kampung pasir 🚗langat 🚗kampung tanjung . Alhamdullillah ☺ terima kasih sudi jemput kami , semoga murah rezeki selalu 😍 #rayakansebulan #setahunsekalijumpa #rayarayaraya #0-0


0💬Normal

Mood raye lg... 😍 😍 #rayarayaraya...


4💬Normal

inikan raya 🤪❤️ #raya2019 #inikanraya #rayarayaraya


2💬Normal

Who drop by this eid? Part 6 What a gewd day visit by master of selam barang bundle hahaha one of geng kolektor segala mak nenek barang la kami kolek. Thank's again broggo singgah beraya hope you enjoy the pecal! #SHRAMZDB #HariRaya #Syawal2019 #Raya2019 #TeamRayaKepalaHotakKau #RayaRayaRaya #CukurSelalu #TeamBasuhPinggan #TeamRunnerAis #GoutON #puchongotswag #pchgtswg #craziestscenebiggesthearts #townofshitzhustler #tosh #47100 #puchong


2💬Normal

💖💖💖💖💖💖 #MulokFamily2019 #RayarayaRaya #besdaycelebration


0💬Normal

last2 🙄😜 agak2 nya tuan ghumah yg mana stu yerrr 🤔😀 kesian dia 🙏 di paksa amk gambo walaupn berkain batik jekkk 😜🙊 steady la kaklong 🙌 😍 perrdulik kan si kain batik ituuu 😄😄 yg penting lauk paukk td paduuu 😋👍👍 tenkiuu i lebiuuu la ❤😘😘 #rayarayaraya #syukurselalu #12thsyawal🌙


0💬Normal

❤️😘💋 tahun depan datang lagi #rayasebulankan #rayarayaraya


2💬Normal

tima ksh tuan ghumah 🙋😜 bg aku possing duk kt tgh2 walaupn aku sedar aku rendah 🙊😅 #rayarayaraya #syukurselalu #12thsyawal🌙


0💬Normal

tima ksh tuan ghumah 😘 bg kami amik gambo dpn2 ghumah 🏠🏡🏠👏👏😃 gedixxs terox ko kan ain 🙄😜😅😅 #rayarayaraya #syukurselalu #12thsyawal🌙


0💬Normal

Lepas run umi beropen hse lak..adesss..terima kasih alang @yusma_w along @noraziahhamid makuda..n tq @eytahafidz @suhairahyusof @ija_hasan @mierakecik2 sudi berkunjung keteratak amber..sorry kuih raya je ade..nanti next time daku masak2 ye..hari ni daku keletihan berskala 8.. #rayarayaraya #rayakansebulan #sahabat💕dulukinidanselamanyaa


6💬Normal

Kawan? Musuh?? 💚 #rayarayaraya


10💬Normal

Serbu rumah cikgu pulk😆😁 #rayakansebulan #rayarayaraya


0💬Normal

Jln2 raya #rayarayaraya #😎😎


1💬Normal

Syawal ke 12 with Mohd Firdhaus kita beraya rumah Mantan Komander Briged Tengah😍😍Alhamdulillah kenyang..mcm2 makan..Sedap😋😋Terima kasih Dato dan Datin😘😘😘 #selamathariraya #syawal #eidmubarak #eid2019 #sentiasabersyukur #syukurselalu #syukur #alhamdulillah #salamlebaran #salamaidilfitri #love #withlove #happiness #weekend #rayarayaraya


0💬Normal

@_uzma.je_ langsir umah ko cantik lh tumpang bergambar ya 😂 Btw tq jemput kitaorang dtg umah kau semalam😅.aku rasa nk main lagi basikal kt umah ko tu 😂💕 📷 @itz.aliya._06 #rayakansebulan #raya2k19 #bestnyaraya #rayarayaraya tudung sentiasa barai 👌


0💬Normal

Alhamdulilah...the 12th day of Syawal, durian butter cake for guests coming later tonight...😋😋😋 #duriancake #rayarayaraya


1💬Normal

Nama pun #UITMSabah #HolyTrinitian mestilah afa Duyung. .penampilan khas @jaytamjit 🤣😂 of koz organizer terbaik di Kota Kinabalu @zuzuerabitt #teamrayaKK #TeamRayaSabah #TeamRayaPutatan #RayaRayaRaya #Raya2019


1💬Normal

Ma boys the sowchi🐯🌀💀Tq dtg umah😁😆 #rayarayaraya #rayakansebulan #selamatharirayaaidilfitri


5💬Normal

Tetamu hr ni, julung2 kali smpi. T.kasih Kak Ita n family yg sudi singgah ke Kg. Juar. Alhamdulillah...hubungan silaturahim diantara keluarga Rembang Panas n Kg. Juar berterusan sejak usaha menjejaki warisan dibuat bbrpa tahun lalu. Tiada wajah yg plg ceria melainkan mak bilamana mendpt kunjungan dr anak2 saudaranya....Kak Long Ruby n yg lain2 bilo nak tibo sini plak 😊😊☺☺😊..cucu..cicit..piut keturunan Maarof B. Othman #rayakansebulan #rayarayaraya #syawal1440h #waghihkolopilah #relatives


0💬Normal

Bila mama melayan kerenah Anak2 🤣🤣🤣 #rayarayaraya


0💬Normal

Alhamdulillah syukur kpdnya #RayaRayaRaya #mmyddynfmlylove.


0💬Normal

Surprise him with this macho set🧔🧑👨 Trust me men, this is for u 😎Mary Kay MKMen skincare😎 Khusus untuk jejaka yg mementingkan penampilan diri, kulit yg bersih dan sihat Kelebihan MKMen skincare ni adalah untuk membersihkan segala debu dan kekotoran... So make sure cuci muka dgn produk yg betul untuk mengelakkan jerawat... 90% kulit lelaki berminyak....Macam mana nak control minyak❓❓ 👍Dengan MKMen skincare mampu menyerap lebihan minyak supaya kulit lebih bersih dan sihat dengan selamat Bulan ni special sebab dpt FREE pouch di design khas oleh Mary Kay🎊 Stok sangat limit tau... 🧕 Haida 🧕 Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin


0💬Normal

Surprise him with this macho set🧔🧑👨 Trust me men, this is for u 😎Mary Kay MKMen skincare😎 Khusus untuk jejaka yg mementingkan penampilan diri, kulit yg bersih dan sihat Kelebihan MKMen skincare ni adalah untuk membersihkan segala debu dan kekotoran... So make sure cuci muka dgn produk yg betul untuk mengelakkan jerawat... 90% kulit lelaki berminyak....Macam mana nak control minyak❓❓ 👍Dengan MKMen skincare mampu menyerap lebihan minyak supaya kulit lebih bersih dan sihat dengan selamat Bulan ni special sebab dpt FREE pouch di design khas oleh Mary Kay🎊 Stok sangat limit tau... 🧕 Haida 🧕 Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin


0💬Normal

UNTung2 dpt jadik menantu tuan tanah ni 🙄🤔😜😄😄 x dpt jadik menantu jadikk hantu pun boleh la 👻😅 sila kecamm 🙄👏👏😜 #rayarayaraya #syukurselalu #kurungpahang #12thsyawal🌙


4💬Normal

Jln2 raya dirumah jiran2 dgn mak n kak ngah. Pg ini, ziarah Onyang Tiawan, onyang ni da lebih dr kluarga kami, arwah uwan ( mak nyer mak) sebaya n kawan2 sepermainan sewaktu kecil. Apakan daya, arwah uwan meninggal masa umor mak 3 thn. Sbb tu, dia sgt amik berat psl mak....walau onyang ni usia sudah melewati 90an, dia selalu tanya sakit pening mak kalau sesekali melawatnya. #jiransebelah #rayakansebulan #rayarayaraya #syawal1440h


0💬Normal

JUNE PROMO‼️ GRAB YOURS‼️ Stok sangat limit tau... 🧕 Haida 🧕 Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin


0💬Normal

JUNE PROMO‼️ GRAB YOURS‼️ Stok sangat limit tau... 🧕 Haida 🧕 Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin


0💬Normal

Hai uolls Salam Raya ke12 Kuih dh terhidang Kolam dh terbentang Ada yg nk dtg beraya Tak? Wassap ea 0197746547 #inikanraya #artisbarumeletop #rayarayaraya


1💬Normal

Kisah malam td, bawak mak bertemu beraya bersama leluhurnya di Kg Terusan, KP. Atok kpd mak, iaitu Onyang Maarof B. Othman berasal dr Kg. Terusan, dan didlm gamba yg pertama ialah sbhgn drpd anak2 kpd Onyang Abu Bakar iaitu adik kod Onyang Maarof...info buat saudara2 ku keturunan Bedah Bt. Wok & Maarof B. Othman... #waghihkolopilah #rayakansebulan #rayarayaraya #jejakwarisan #sedaghoden #fromterusanwithlove


4💬Normal

Teruskan melangkah . Meskipun ia payah , biar berkali jatuh . Kerana hidup ini tak pernah menjanjikan sentiasa mudah . Kerana akhir kelak adanya keindahan . 🌈 📸 CC @tasya_zakaria #osharemalaysia #standforoshare #afatinjannah #instagood #style #love #happy #like #follow #beautiful #cute #smile #fun #picoftheday #rayalagi #rayarayaraya


9💬Normal

#rayarayaraya Back oN tracks


0💬Normal

beraya rumah Pakcik Harith & Cik Wan Fadzilah #havocnyaraya #rayarayaraya #loveallthefood 🤩 #loveallthepeopletoo #tokkiahclan


0💬Normal

Ceta2 kelmarin - Raya2 2019 Nasi + ayam merah + telur dadar Mee goreng ( Taitong) Nasi sambal with ayam goreng #Eidmubarak2019 #RayaRayaRaya #silalahorder #jommakan


3💬Normal

2017 2018 2019 #rayarayaraya


0💬Normal

Alhamdulillah syukur..♥️ . Hari ni dari pagi sampai ke malam full dengan marhaban, walimah & majlis potong jambul. Perut pon tak sempat lapar. Asyik makan je. Dapat together gather dgn classmate UTMKL, terserempak dgn kwn UTMSPACE & banyak lg perkara2 unsangkrable yg baru tahu td..hahaaa . Syukur kita kat Malaysia banyak makanan tapi apa nasib sahabat seagama di Palestin, Syiria, Sudan & negara2 yang sedang bergolak. Terpaksa berpuasa berhari2 tiada makanan. . Dalam kita bersuka ria ada yg berduka, maka berpada-pada.. . #rayarayaraya #riangriaraya #openhouse #prayforpalestine #prayforsudan #caknatakaful #bertakafulkeranatuhanuntukmanusia


1💬Normal

Throwback Raya 5/6/2019 Bila para pendekar mula beraksi😆 . Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2019/1440 Hijrah . #RayaRayaRaya #Raya #teamrayakl #raya2019


3💬Normal

Throwback Raya 5/6/2019 Macam2 ragam 😁 . Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2019/1440 Hijrah . #RayaRayaRaya #Raya #teamrayakl #raya2019


0💬Normal

Throwback Raya 5/6/2019 Bila dah ramai2 ni macam2 ragam 😅 . Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2019/1440 Hijrah . #RayaRayaRaya #Raya #teamrayakl #raya2019


0💬Normal

Next Page