#Prudential

Artist: Hang Soon I'm "Artifacts"


1💬Normal

Here is the official Pruride Accra route. 27 loops for the Professional race and 9 loops for the Amateur race. Have you registered already? Head on over to www.prudential.com.gh/prurideaccra to register. @ghanacyclingfederation @ukinghana @nyahomedical @fidelitybankgh @specialice_gh @fitripgh @loumoonlodge @digitalresolution @joyprimeofficial @joynewsontv @joy997fm @hitz1039fm @ukinghana @iainwalkerhc #prurideaccra #cycling #race #prudential #life #fun #instagood #sports


0💬Normal

Congrats oN your monthly achievement#prudential


0💬Normal

Alhamdulillah selesai memberi pencerahan pelan hibah serta pelan medikal....ikut kan hati pasangan ni semua plan nak amik, tapi abam bukan sejenis org yg membuta tuli sapu sales, sesuai dgn nama takaful planner, abam aturkan pelan yg perlu diutamakan dahulu, since anak2 mereka xde lagi pelan medikal, atas nasihat insya Allah mereka akan sign up pelan medikal utk anak2 mereka..kemudian baru abam aturkan utk pelan hibah... . Mereka segan dgn abam sbb amik masa abam hampir 3 jam, tp abam ok je sbb abam kene tau detail kewangan,tanggungan dan liabiliti semasa mereka utk abam sesuai kan pelan dgn keadaan semasa mereka..so mmg akan masa ckit... . . Ok, mereka sudah...korang bila lagi? 😊😊 . Nazim Manap AIA Premier Takaful Planner http://www.wassap.my/60106466678 #warriortakaful #aiapublictakaful #AazmirAgency #AAzmiracle #YourBelieveOurPassion #IzzGroupGameOn #HargaKasihSayang #HibahInvestment #EducationFundUtkAnk #pelansavinghaji #incomeprotection #assetprotection #businessprotection #takafulinvestment #mrta #mrtt #mltt #hibahserendahrm50je #etiqa #prubsn #prudential #greateastern #manulife #fwdtakaful #3TahunUmrahPertamaku #7TahunHajiPertamaku #SavingsMenujuBaitullah #PlanWell #foodpanda #grabfood


0💬Normal

Yukk cuy cari tau program nya,,sikattttt bosss #prudential #tradein #kesehatan #asuransi #kepo


0💬Normal

Terimakasih untuk para nasabah yang telah memberikan kepercayaannya kepada Prudential untuk mem proteksi keluarga tercinta melalui kami.. ° Nah, apakah diantara kalian masih ada yg belum punya atau bahkan belum tau proteksi apa sih yg bakalan kalian dapat dari Prudential?? Jika kalian salah satunya yuk tanya" lebih lanjut ke saya.. ° Jangan sampai terlambat ataupun salah dalam menyiapkan proteksi untuk keluarga anda.. 😊 #prudential #pruprimehealthcare #iamprudential #iampru #insurance #protection #lifeinsurance #pphplus


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


1💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

1st visit to Kiztopia w Benben! Thanks to prudential for the tickets 😆 #funtime #playtime #babies #babyboy #kiztopia #prudential #caysenhu #friends


0💬Normal

Dr Mujica says that she has been passionate about dentistry her entire life. “It was a path I always knew that I would take.” She feels that dentistry is where she can combine herr experience and dedication to achieve the highest quality of patient care. Dentistry fulfills my desire to care for people on many levels. Of her chosen profession, Dr. Mujica says, “Dentistry is where you can put positive energy into action every day. By being a compassionate, good listener, I am able to deliver the best care possible to my patients. It is a very powerful yet humbling profession.”⁠ ⁠ Originally from Caracas, Venezuela, Dr. Mujica trained at Boston University. She says that Boston University offered her professional opportunities to grow on many different levels to become a compassionate and dedicated dentist, and be able to offer her patients the very best that dentistry has to offer.⁠ ⁠ Like Dr. O’Toole, Dr. Mujica has been with Dental Partners of Boston from the beginning. The team approach of our multi-specialty practice, she feels, shows patients “that dentistry nowadays is reachable, it's affordable and most importantly is painless.”⁠ ⁠ Dr. Mujica says that her favorite part of being a dentist is that “it brings a lot of satisfaction seeing a patient after many years realize and that they're still very excited because we have made a positive change. They tell me how much their life has changed because of the good improvement that we have accomplished years ago. We still see those improvements in those cosmetic results. It’s wonderful to see those smiles just to be shining and brightened through year after year —- to me it's very powerful.” ⁠ ⁠ She finds great satisfaction in seeing her patients thrive and feel well, to see them smile with confidence and know that that will ultimately lead to her patients having a better quality of life.⁠ ⁠ ⁠ #whatsyourwhy #dentist #cosmeticdentist #estheticdentist #dentistry #dental #smile #teeth #dentalcare #cosmeticdentistry #oralhealth #dentalclinic #passion #positivity #boston #bostonuniversity #prudential #backbay #charlesriver #westend


0💬Normal

Thanks God Glorious Team boleh dominasi Okt'19 Top 1, 2 dan 3 untuk kategory Leader dan Leader Producer. . . #gloriousteam #glorious #growingtogetherwithlove❤️ #mrteaglesfavor #prudential


0💬Normal

“Anda harus melatih kebiasaan dan keterampilan mengelola uang kecil sebelum Anda memiliki uang besar. Ingat, kita ini makhluk kebiasaan, maka kebiasaan mengelola uang Anda jauh lebih penting daripada jumlah yang Anda kelola” @id_prudential @fpone.jkt #impru #prudential #prudentialindonesia #weareprudential #listening #understanding #delivering #pru #Insurance #asuransi #agenasuransi #agenasuransijakarta #asuransikesehatan #bpjs #asuransiterbaik #prudentialjakarta #polisasuransi #klaimpolis #klaimprudential #financialplanner #financialadvisor #healthplanner #financialeducation #proteksi #danapensiun #danapendidikan #lifeinsurance #rumahsakitJakarta #biayarumahsakit #rumahsakit


0💬Normal

Another Achievement at PRUDENTIAL Unlock. DOUBLE BILLIONAIRE CLUB OKT'19 (API more than 2 Billion) and Second Runner up Leader and Leader Producer. . . #prudential #mrteaglesfavor #mrtgroup #achievement #prestasi #dothebest #agenasuransi #lifeinsurance #healthinsurance #prudentialindonesia


0💬Normal

Wee please let me win the capitaland voucher please huehue Charlie angel movie was damn guuud 😛😊 #charlieangelschallenge #prudential #clientappreciationday


0💬Normal

6년만에 만난 가족같은 친구. 곧 또 보자 . . . #6년만에 #만났는데 #안어색함 #무엇 #ㅋㅋㅋ #보스턴 #친구 #술집 #바다 #야경 #찰스강 #프루덴셜 #하버드 #호텔 #boston #friendship #sojuba #prudential #topofthehub #charlesriver #셀카 #여행


7💬Normal

Kita lahir di rumah yang berbeda beda, tapi ketika dewasa kita bertumbuh bersama. Dan kita semua bahagia. #aocgroup #aocleader #agentofchampions #togetherness #ourteam #ourbigteam #ourfuture #growtogether #togetherwearestronger #excellentstarsagency #prudential #prudentialindonesia #gathering


0💬Normal

Once again thank you @janiceaml for inviting me to this event again, and thank you #prudential for organizing this movie event for #CharliesAngels • • I had a really great time, and I didn't expect I would have so much fun taking photos at the photobooth as well!!! Check out the #charliesangelschallenge to see other photos for the event!! 🤗🤗 • • • Looking at the photos makes me really happy seeing me being with the people I love 💓💓 I really love this confetti shot cus we really look so happy in it! 🤣😍 • • • Thank you guys for being in my life, and thank you for letting me be in yours~😍😘💓 • • • Today was really a good day, and I got to walk around and see all the new Christmas Decorations too!! 😍😍 Hopefully next time I'll get to see them at night hehe 🙈 • • • #charlieangelschallenge


0💬Normal

Cerita Petang Tadi :"Done Takaful Sharing Session with Tuan Fairuz and Family🤗." . Harini memang tak dinafikan Abe Li agak sedikit penat. Maklum lerr masuk Fun Run kaan tadi. Tapi xpe, demi appointment petang tadi, Abe Li gigihkan jua. Hadderrr . So petang tadi Abe Li dipertemukan dengan saudara Tuan Fairuz. Harini baru Abe Li berkenalan dengan beliau. Tuan Fairuz merupakan pengurus yang sangat teliti dan teratur orangnya. . Setelah hampir 2 jam presentation bersama beliau, alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. . Terima kasih Tuan Fairuz diatas masa dan kepercayaan yang diberikan kepada Abe Li. InsyaAllah servis terbaik akan Abe Li berikan buat semua. InsyaAllah. . For those yg inginkan Pelan Perlindungan Takaful TERBAIK dari Prudential Bsn Takaful boleh roger2 Abe Li okay. #prudential #takaful #incomeprotection #hibahtakaful . . http://wasap.my/+60133646269/takaful+prudential. http://wasap.my/+60133646269/takaful+prudential. http://wasap.my/+60133646269/takaful+prudential.


0💬Normal

Hai guys Untuk kalian yang bikin acara atau even tapi masih bingung pake souvenir apa, yukk custom tumbler, tumbler ini cocok banget untuk souvenir atau oleh-oleh di acara kalian guys dengan berbagai pilihan warna,model dan desain #sequis #bankbca #bri #bni #bni46 #bankbtpnsyariah #jiwasraya #prudential #bankkaltengtamianglayang #bankkalselsyariah #bankkalbar #bankkalbarkcu #bankkaltim #bankkalsel #bankkaltengsampit #bankkaltimtara #bankkaltengbuntok #bankkalbarsyariah #bankkalteng #jualtumblermurahsurabaya #tumblermurahmakassar #tumblermurahberau #tumblermurahbantaeng #jualtumblermurah #souvenir #souvenirpernikahan #askrindo #tumblermurah


0💬Normal

This evening, we hosted another Client Appreciation Event. This time a memorable Cathay Plantinum Suite Movie 🎥 experience for my clients. I am very thankful for their support over these 12 years of my career. From their faces, i can see they enjoyed the movie! 😊 Many more events that i am hosting coming up! www.mhfinancialplanning.com #mhfinancialplanning #chfc #clientsappreciation #cathaycineplexes #platinumsuites #teampso #prudential


0💬Normal

#saturdatewithhaze #hazeclientappreciation @hazeyloh thank you for the movie treat jie!!!! The hand written card the yummy treats and my favourite sunflower 🌻🌻🌻 YES!!! AM SUPER PROUD OF YOU!!! am glad that u join #Prudential and assisted us in every way to understand what's best for us and benefit us the most!!! Am thankful to @ppeiyi ur mentor for her guidance and bring the best out of u!! Of cos to all ur family in Prudential @tjxber and ur other teammates!!! Best teamwork and support rendered even thou its ur event!!!! JIA YOU!!! 💪🏻💪🏻💪🏻


2💬Normal

BAHAGIA ITU SEDERHANA Apapun akan dilakukan oleh orang tua demi cita2 sang buah hati. Bekerja siang malam, banting tulang, panas, hujan, anginpun dan bahkan sampai menjual organ tubuh pun mereka lakukan, itu demi masa depan anak agar bs lbh baik dr orang tuanya. Sekarang dengan menyisihkan uang mulai 15rb perHARI, Anda (orang tua) sudah bs menyiapkan dana pendidikan anak. Sehingga harapan dan cita² anak bs tercapai tanpa menjual organ tubuh kita. Masa depan anak tercapai. Anak senang, orang tua bahagia. #HidupAyah #pphplus #pphplussyariah #blackcard #ayah #orangtuahebat #pendidikan #syariah #prudential #prudentialindonesia #singosari #singosarimalang #candisingosari #caritahu #jalaninbareng


0💬Normal

My fav uniform at work 👩🏻‍💼💙 - #Prudential #TheMAPgroup #YourIdealPartner


0💬Normal

Achiever Okt 2019 WithGodEverythingIsPossible #Prudential #championagency #bisnisluarbiasa


8💬Normal

Realiti kehidupan - Yang mana paham tu, paham la. Yang mana tak paham tu, buat la macam paham 😂 #JomHibah #HibahTakaful #warisanplus #prudential #prudentialbsntakaful


0💬Normal

2nd client appreciation : ☕️ appreciation ✅ Glad that all my clients & their friends enjoyed today’s event! . Thanks all for coming down on their precious Saturday to make this event successful! . Thanks to @iseemonster for all the coordination! Thanks to @commonmancoffee for the session today and @teasocietysg for the delicious snacks 😋 #Prudential #ClientAppreciation #Gratitude #Thankful #CoffeeAppreciation #CommonManCoffee #TeaSociety


0💬Normal

Congratz Angely MP... #greatteam #greatdaughter #championagency #prudential @ang.behindthescene


6💬Normal

Since I was the emcee last night,i took the opportunity to give some personal gift for mu beloved clients..Tq so much for ur endless support...❤️❤️❤️ Free diary? Pls contact me😊😊 #kuching #prubsntakaful #sarawak #prudential


0💬Normal

For my clients in Bintulu❤️❤️ Pls contact me for free diaries from Prudential😊 #kuching #sarawak #prudential #prubsntakaful


0💬Normal

Takaful Entrepreneurs Career Talk di Mercedes Hup Seng. Pecut datang KL kejap dapatkan ilmu dan energy. Alhamdulillah dah settle urusan dapatkan license dan kod untuk mulakan dakwah takaful. #abeubat #pharmacist #abetakaful #dakwahtakaful #prudential #medicalcard #incomeprotector #hibah #takaful #alisra #takafulagent #warisan #pruanugerah #keeplearning #keepmoving #keepgrowing #prubsn


0💬Normal

Start with a Big Dream With a Bigger Heart To Build the Biggest Team Thank you coach @tommy.siawira 💙💙💙💙💙 #jalaninbareng #partnerbussinessayu #prudential #awesome #SaturdayisBussinessDay


0💬Normal

Takaful Entrepreneurs Career Talk di Mercedes Hup Seng. Pecut datang KL kejap dapatkan ilmu dan energy. Alhamdulillah dah settle urusan dapatkan license dan kod untuk mulakan dakwah takaful. #abeubat #pharmacist #abetakaful #dakwahtakaful #prudential #medicalcard #incomeprotector #hibah #takaful #alisra #takafulagent #warisan #pruanugerah #keeplearning #keepmoving #keepgrowing #prubsn


5💬Normal

Demam Denggi.. Boleh Senyum Lagi Tu.. Selesa Katanya.. Mujur Abam Jumpa Dia Awal. Terima Kasih Pada Kak Manja Lara. Anaknya Bagus Bayar Tiap Bulan Takaful Ni. Dia Tahu Ini Satu Keperluan. #jomjadiagentakaful #zaidiipoh #jD #career #partimejob #pasifincome #sheddy #PrudentialBSNtakaful #prudential #kerjakosong #jomjoinprudential www.wasap.my/60195750074


0💬Normal

Bagaimana perjalanan sukses "Gama" di PRUDENTIAL, Visi apa yang memotivasinya sampai dengan saat ini konsisten terus beprestasi. Yuk datang di acara LWS kita. Hari/tanggal : 18 November 2019 Jam : 09.30 - selesai Tempat : Miracle Agency Office ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Miracle Agency Brings Miracle to Every Family 💖 @MiracleAgency.Fam @MiracleAgency.Fam @MiracleAgency.Fam #MiracleAgency #Prudential #insurance #insuranceagent #lifeinsurance #insuranceagency #community #younggeneration #insurance #investment #leadership #millenial #business


1💬Normal

Dr Kiri ke kanan : Pengacara, mahasiswa, dokter, akuntan, wiraswasta, pegawai, karyawan Menawarkan yg terbaik untuk jajaran org2 tersayang, dalam bentuk sharing info proteksi : 1. Dana kesehatan 2. Dana pendidikan 3. Dana pensiun Cukup dg menyisihkan Rp 10.000/hari Kami berikan jaminan kenyaman hari tua tanpa perlu rasa was2 dan rasa khawatir akn kehilangan aset saat kemungkinan buruk terjadi Terlilit hutang ?? Banyak cicilan ?? Ekonomi pas2an ?? Kami bersedia mengcover !! Bersedia dicover/diberi tambahan uang ??? Hubungi : 081235006137 #asuransi #proteksi #prudential #asuransiprudential #asuransiterbaik #pilihanbijak #pilihanbijakmasadepan #cintakeluarga #sayang #sayangkeluarga


0💬Normal

Road Tour: Deliver Diary, Planner & Calendar 2020 to all my clients.. Thanks Alya for your trust and support 😊 -------------------------------------------------- Kalau sakit, masih mampu ke untuk berniaga? Pernah terfikir untuk cari backup perniagaan anda andai satu hari nanti encik/tuan/puan/cik sakit, sedangkan komitmen bulanan dijana dengan perniagaan? Jika sakit isteri/suami yg akan menjaga kita tp siapa yg akn jalankan pernigaan? Jika sakit memerlukan kos yg byk, dari mana nk byar kos tu? Mestilah, dijana dr perniagaan dan saving akan habis digunakan. Tapi dengan medical card xperlu untuk gunakan saving, xperlu pinjam kawan, xprlu pinjam dengan parent, tak perlu pinjam adik beradik,xprlu byar guna kad kredit. Kos ditanggung oleh medical card, saving masih ada. 🌿I am Faiz & I Will Consult With Love & Trust🌿 Tekan link dibwh utk sebarang pertnyaan. Tekan -> https://buff.ly/2IUl8qY ----------------------------------------------------------👨🏻 Tengku Faiz 🕔 Fulltime Takaful Advisor 💼 Prudential BSN Takaful ☎️ 011-266.00642 #faizprudential #faizprubsn #prudential #takafulagent #tf7


0💬Normal

1. Menjaga kualitas tidur⁠ Menjaga kualitas tidur penting. Saat Anda sedang tidur, otak menyimpan kenangan baru. Tidur berkualitas dapat membantu memperkuat ingatan dan lebih cepat menangkap informasi baru. Jika Anda kurang tidur, otak Anda tidak bisa menyimpan atau mengingat informasi dengan baik.⁠ ⁠ 2. Mengurangi stres⁠ Terlalu banyak stres harus dihindari, meskipun tak dipungkiri jika tekanan pada umumnya bisa membuat stres. Tekanan stres dapat mengecilkan otak yang dapat menyebababkan kerusakan pada sel otak.⁠ ⁠ 3. Bermain hame otak⁠ Bermain game otak akan membantu mengaktifkan sinapsis di otak secara keseluruhan, termasuk memori. Selain itu, permainan otak dapat membantu Anda meningkatkan konsentrasi dan kemampuan mengingat. Anda bisa bermain teka-teki seperti teka-teki silang atau sudoku untuk memperbaiki ingatan Anda.⁠ ⁠ 4. Vitamin D⁠ Sumber utama vitamin D adalah sinar matahari dan ini terkait erat dengan kesehatan dan ingatan otak Anda. Tingkat vitamin D yang tinggi dapat meningkatkan skor memori verbal dan dapat melindungi otak dari demensia serta meningkatkan fungsi otak yang lebih baik.⁠ ⁠ 5. Olahraga⁠ Dengan olahraga akan memberikan suplai oksigen ke otak dengan lebih baik. Selain itu, olahraga juga dapat membantu meningkatkan pertumbuhan sel dibagian otak dengan baik dan bertanggung jawab atas ingatan. Anda melakukan olahraga ringan seperti joging dan lari-lari kecil.⁠ . . Semoga bermanfaat.⁠ . . #JalaninBareng #Prudential #PastiDIkasihLebih #ListeningUnderstandingDelivering #IamPRU #IamPRUDENTIAL #prudentialcenter #prudentialindonesia #PaperAset #PCB88 #ProteksiTerjaminUangPastiKembali #asuransi #investasinyamakinlamamakinjadi #prulinksyariahgenerasibaru#MRTStars #MRTGroup #GrowingTogetherWithLOVE #bigvision #strongleadership #numberone #wearenumberone #perlindungankeuangan #promoasuransi #asuransiprudential #asuransijiwa #asuransikesehatan #proteksiincome #proteksiaset #asuransikeluarga #cerdasberasuransicermatberinvestasi


0💬Normal

Trusted client since 2016 #prubsn #prudential #muqmeengroup #makemdlgreatagain


0💬Normal

Trusted client since 2016 #prubsn #prudential #muqmeengroup #makemdlgreatagain


0💬Normal

Lingkungan yg tepat sangat penting untuk kemajuan kita,positif dan saling menguatkan. . . #WeAreGrowingTogetherWith💖 #PRUDENTIAL


0💬Normal

Cek kembali manfaat kartu kesehatan Anda apakah sudah PPH Plus atau belum, jika belum hubungi Agent Anda atau apabila Agent Anda sudah tdk aktif lagi, bisa hubungi saya....saya siap membentu, iya saya siyap.... apabila Anda juga blom punya kartu hitam atau black card dari Prudential jangan tunggu lama lagi ayo hubungi saya.... M Revindo Lubis 0812 8889 4774 #prudential #pphplus #pphplusprudential


1💬Normal

Temu kangen with ex Marketing Duta Indah dan sekaligus Agent Assuransi gw nich ... #Prudential


0💬Normal

Trusted client since 2011 #prubsn #prudential #muqmeengroup #makemdlgreatagain


0💬Normal

Trusted client since 2013 #prubsn #prudential #muqmeengroup #makemdlgreatagain


0💬Normal

Thanks For the time spending for the sharing session about all the benefits Regarding income protection and Hibah.I am glad that u have the awareness about how important the medical plan and have interest to know more about income protection and retirement plan. For those whose interested to know more can contact me at +601114252478 for free consultation And sharing session #prudential #pruanugerahplus #pruwarisanplus #prusetia #pruaspirasi #incomeprotection #retirementplan #hibah #savingplan #riezalsharingiscaring


0💬Normal

Pentingnya kita siapkan perlindungan asuransi utk papa mama kita. Agen asuransi papa saya : Tony Zhou #sesuaitagihan #lunas #terimakasih #asuransi #prudential #klaim


0💬Normal

Thanks God for this achievement. Thanks to all my client for your trust. I will give you the best service. 🙏 #PRUDENTIAL #iamprudential #Superstarclub


5💬Normal

Saturday Morning Coffee Talk @ Starbucks, Federal Highway. Sharing about career opportunities🍹. . Ramai kata zaman sekarang susah nak cari kerja, tapi on the other side kata bila HR/company panggil untuk datang interview, ramai candidates yang tak datang. And worst case, dont even communicate kenapa tak datang. . Ada pulak yang kata “ramai kawan-kawan diaorang yang belajar law etc terpaksa jadi insurance agent sebab tak dapat kerja private”. . Sedangkan dekat sini ramai je engineers, QS, accountants, doctors, cikgu etc yang dah kerja bagus-bagus “pecat majikan” masing-masing untuk berada dekat sini. . Pendek kata, life is full of choices! Dan rezeki Allah sangat luas. Tak semestinya kita kena kerja berdasarkan apa yang kita belajar dulu. Janji kita cari kerja yang halal. Letak kebergantungan kita hanya kepada Allah. Mudah-mudahan. . If you’re looking for a new career, looking forward to challenge yourselves and if you think this career suits you, come! You’re most welcome to join us!😍🥂✨🌈. . Cr: @aliaamani . http://www.wasap.my/60145130718/takaful . “Worry LESS with LIFE PROTECTION”. . Husna Azuan Takaful Consultant 014-5130718 . #prubsn #prudentialbsntakaful #prubsntakaful #hibah #hibahtakaful #1family1hibahpolicy #educationplan #medicalcard #mltt #retirementplan #simpananharitua #emergencyfund #yourtrustedagent #askhusna #husnaprudential #takaful #prudential #incomeprotection #unittrust #prubsnwarisanplus #prubsnanugerahplus


2💬Normal

Đã được quay trở lại với nghề... Có ai yêu chàng trai làm nghề cầm mic này không ạ? 😘 #prudential #PVA #training #OB


0💬Normal

Casing handphone yang kamu pakai saat ini bisa melindungi handphone-mu dari risiko kerusakan kalo terjatuh. Nah, kamu jangan mau kalah. Pastiin kamu juga udah punya perlindungan untuk semua risiko yang mungkin terjadi di masa depan. Kalau yang lain tidak CARE, apa salahnya kalau Saya PEDULI? Regards, dr. Sutanto Tanaka Prudential Financial Advisor 087868131288 #SarangHeyo #SemuaKarenaCinta #LedakanApiJuara #JalaninBareng #PPHPlus #IamPrudential #Dokter #Asuransi #CrazyRichUnited #Proteksi #Kartu #RumahSakit #Indonesia #Cashless #SesuaiTagihan #AntiInflasi #Prudential #Asuransiterbaik #AsuransiNo1 #Millenials #GenerasiMuda #GenerasiPeduli


0💬Normal

Terima kasih Tuhan atas berkatMu minggu ini. Minggu ini saya dan @yeni190186 mendapatkan reward : - TOP 1 AGEN BY CASE - TOP 2 LEADER BY CASE Penghargaan ini didapat karena banyak case yang sudah closing minggu ini. Total ada 9 case, yang artinya ada 9 orang yang sudah mengambil polis sama saya di minggu ini. Terima kasih juga untuk semua nasabah yang sudah mempercayakan perlindungan asuransi nya dengan kami. Satu hal yang saya percaya, Kerja Cerdas pasti membuahkan Hasil. Ada waktunya MENABUR, pasti ada waktunya MENUAI. - - - - - #jalaninbareng #pastidikasihlebih #agen #agenasuransi #agenasuransijakarta #agenprudential #agenprudentialjakarta #like4like #prudential


6💬Normal

YlVsjc #playeo cWgCTnI #burberrybrit vEjEj #へそくり OvsKA #indiandesigner KTvTacR #cresentmoon vuaDBHYRe #ショートカット jWsoUqxXL #500cc QhbLSQJExs #ingenieriacivil rkSOBPtO #gattini CFdRw #prudential vMXrfn #chisme VOwGHo #instadesign tYjogV #stoner WmVxqQGax #encargos ROfJrNa #instagramthatshit KjLXIidFmT #toryburch ocRbxF #wearegettingold fcLVAwf #zonafotografi xyKdaC #derelict JiNCcWspb #boys FDoEnyd #5k PlxJOCrC #japanese Skcih #dopeaf QqZsaizZ #matronofhonor FrxUU #eustoma gsdaAkG #sdfoodie sbIcoXL #ripdiet LFSPdVFam #euforainternational ojRqwyYh #cometoperu MrBPTd #breakfastfood


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Nama yg Berpengaruh di Puluhan Ribu Agent PRU di Indonesia --###----- #2019 Media komunikasi Puluhan Ribu Teman @andri.irwanto Fanpage https://www.facebook.com/andriirwanto2017/ Lebih 4.000 Post #andriirwanto #andriirwanto #andriirwanto #wanderlust #travelgram #instratravel #instago #instagramers #memories #explore #colors #video #aroundtheworld #adventure #instago #insta #happines #indonesia #followforfollow #souvenir #motivational #ig_color #exploremore #wanderlust #success #entrepreneur #memories #explore #interiordesign #homesweethome #followers #likeforlikes #instagram #prudential #indonesia #insurance Andri Irwanto: https://youtu.be/GVvZzfxcdP8 Andri Irwanto: https://www.facebook.com/andriirwanto2017/


0💬Normal

Next Page